Skip to main content

CCV Compact A77

modern en compact design
De handzame Compact A77 is hét nieuwe Android pinapparaat van CCV. Naast compact is hij gebruiksvriendelijk en snel. Naast WiFi werkt de A77 ook via 4G. Maar voor MplusKASSA-gebruikers is de CCV Compact extra geschikt! Door de Android besturing is het namelijk mogelijk de handheld software op het apparaat te plaatsen. Hierdoor is het een handheld en pinapparaat in één. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met de CCV Compact A77 kan het! Door het grote touchscreen is de CCV Compact makkelijk te bedienen en het moderne design maakt ‘m lekker hip!
  • Future-proof
    De CCV Compact draait op een Android-besturingssysteem, waardoor je in de toekomst ook andere handige apps kunt installeren. Denk bijvoorbeeld aan apps voor loyaliteitsprogramma’s.

  • Geschikt voor alle populaire betaalmethoden
    (Contactloos) betalen met een smartphone, smartwatch, QR-code of een gewone bankpas of creditcard. Met de CCV Compact kunnen jouw klanten betalen zoals ze willen.

  • Realtime inzicht in alle betalingen in MyCCV
    Je CCV Compact wordt automatisch gekoppeld aan MyCCV: het klantenportaal van CCV. In deze mijn-omgeving heb je altijd realtime inzicht in al je betalingen.

Specificaties

Afmetingen

159 x 76 x 18 mm

Gewicht
240 gram (inclusief batterij)
Processor
Cortex A53 + ARM
Touchscreen
5,5 inch
Geheugen
16GB eMMC Flash + 2GB DDR RAM
Wifi
Ja
Merk
CCV
Type
Compact A77
Offerte aanvragen