Skip to main content

De MplusKASSA bestel kiosk maakt zelfservice succesvol

De bestel kiosk zorgt ervoor dat gasten elk gewenst moment kunnen bestellen en jij jouw aanbod visueel tot in de puntjes kan presenteren. De kiosk is een onderdeel van onze totaaloplossing.

Hoe je dit doet?
Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart.
Met de kiosk van MplusKASSA onderscheid jij je van de rest!


Wij maken het werken in jouw restaurant makkelijker!

De bestel kiosk creëert aantrekkingskracht

De perfecte presentatie van jouw menukaart die ook nog eens zo slim is dat gasten grotere bestellingen plaatsen. Dat is de bestel kiosk van MplusKASSA. 

Een goed ingerichte bestel kiosk heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer je een bestel kiosk inzet, stel je de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. Dit doe je onder andere door de mooiste afbeeldingen, uitgebreide informatie en upselling methodes.

Fotostudio op locatie

We helpen je graag bij de perfecte presentatie. Dit doen wij met onze speciale fotostudio box. Hiermee komen jouw gerechten helemaal tot zijn recht in de kiosk. Zo kan jij jouw aanbod perfect visueel presenteren. Hierdoor benut je nog meer de up-selling mogelijkheden van de kiosk. Bestelt iemand een kop koffie? Laat dan direct die heerlijke appeltaart zien aan de gast! Resultaat? Meer omzet en gastvrijheid!

We geven graag advies over zelfservice en de bestel kiosk

Jouw persoonlijke oplossing

Jouw bedrijf is uniek. Daarom bieden wij verschillende opties voor de totaaloplossing die bij jou past. Kies op basis van jouw wensen de zelfservice oplossing die het beste past. Dit is flexibel en je houdt altijd zelf de controle.

Kies de mogelijkheden

 1. Hier opeten of meenemen
 2. Alleen hier opeten mogelijk
 3. Alleen meenemen mogelijk

Houd gasten op jouw manier op de hoogte

 1. Narrowcasting
  Narrowcasting is altijd in combinatie met keukenmanagement. De gast ziet op een scherm wat de status van de bestelling is.
 2. QR code op de bon
  De gast scant de code en ziet wat de status van de bestelling is.

Hoe werkt de bestel kiosk?

 • De gast krijgt de keuze: meenemen of hier opeten. Kiest de gast voor hier opeten, dan kan hij een nummerbordje pakken en dit nummer invoeren.

 • De gast scrollt door jouw digitale menukaart. Het is mogelijk extra informatie te geven bij bepaalde producten of verschillende bereidingswijzen aan te bieden.
 • De bestelling wordt overzichtelijk weergeven waarna de gast de kans heeft eenvoudig wijzigingen aan te brengen of door te gaan naar de betaling. De gast betaalt en ontvangt een bonnetje uit de printer.
 • De order is direct verwerkt in de kassa en komt binnen bij de bar en/of keuken(schermen). Heeft de gast voor meenemen gekozen? Dan staat er een nummer op het bonnetje die op een scherm verschijnt zodra de bestelling klaar is.