Skip to main content

MplusKASSA Cadeaukaart

Vergroot jouw klantenkring met de MplusKASSA Cadeaukaart! Niet alleen een slimme betaaloplossing, maar ook het ideale geschenk voor jouw klanten om anderen kennis te laten maken met jouw zaak. Laat jouw klanten nieuwe doelgroepen ontdekken en het klantenbestand vergroten. 


Een slimme betaaloplossing die jouw klantenkring vergroot
Mpluskassa QR app

De voordelen van cadeaukaarten

 Je vergroot je klantenkring en je geeft een visitekaartje van de zaak mee
  Extra omzet door het verkoop van de giftcard
 Uit onderzoek blijkt dat de besteding vaak kan verdubbelen bij het gebruiken van de giftcard
  Aan jouw kassa gekoppelde cadeaukaarten besparen tijd en administratieve rompslomp
  Geen fraude meer, alles wordt geregistreerd in het kassasysteem. 

Met een eigen cadeaukaart heb je de mogelijkheid klanten nog gemakkelijker aan je te binden. Van horeca tot retail, er is voor iedere ondernemer een professionele cadeaukaart die aansluit op zijn wensen. Met een gepersonaliseerde cadeaukaart genereer je niet alleen direct omzet, maar vergroot je ook nog eens je naamsbekendheid.Stel je eigen giftcard samen

Stel in een paar stappen je eigen giftcard samen die past bij jouw onderneming. Kies voor uitgebreide koppelingen met speciale spaarprogramma’s of ga voor een MplusKASSA module waarbij je je eigen cadeaupassen kan beheren en uitgeven.

Kies je module of koppeling
Voordat je een cadeaukaart kan aanbieden, kies je eerst de module of koppeling die bij jouw onderneming past.

Mpluskassa QR app

De MplusKASSA Cadeaukaart module

Met deze module kan je jouw eigen cadeaupassen (tegoedkaarten) uitgeven, zodat klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. Dit kunnen passen of kaarten zijn met RFID, barcode of QR-code. Je kunt passen definiëren die eenmalig uitgegeven worden en waarmee alleen betaald kan worden, maar ook passen die later weer opgewaardeerd kunnen worden. 

MAKS Giftcard

Het cadeaubedrag kan bij MAKS Giftcard door de klant zelf bepaald worden. Op deze manier genereer je direct omzet. Met de Online Widget is het mogelijk om klanten 24/7 te bedienen. Werkt eenvoudig en zonder webshop.

Gifty, de slimme cadeaubon oplossing

Gifty is de complete cadeaubon-oplossing voor horeca en retail. Verkoop jouw cadeaukaart digitaal en fysiek via jouw eigen website, via Gifty.nl én in jouw zaak. Volledig in jouw huisstijl met bijbehorende verpakking.

  123TCS, het platform voor giftcards, (e)-vouchers en loyalty kaarten

  TCS streeft naar een optimale ICT dienstverlening met de beste service-levels in de branche. Door de gerealiseerde koppeling met MplusKASSA geef je nu gemakkelijk jouw eigen cadeaukaart uit! Daarnaast heeft TCS koppelingen met verschillende payment-service- providers, zodat jouw cadeaukaart ook online kan worden verzilverd in jouw webshop.

  Mpluskassa QR app
  Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
  Bent u momenteel op zoek naar een winkel managementsysteem en vraagt u zich af welke voordelen LEZA kan bieden?
  Wij nodigen u graag uit om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Gelieve ons formulier in te vullen, zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.

   Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
   GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de showroom.
   Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
   LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.