Skip to main content

Het beste kassasysteem voor een kledingwinkel

Met een fashion zaak is het hebben van het juiste kassasysteem essentieel. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waar fashionondernemers mee te maken hebben. Van het soepel inboeken van artikelen tot het efficiënt mailen van kassabonnen. Onze kassa’s zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op deze behoeften.


Wij maken het werken in jouw kledingzaak makkelijker!

Ontdek het ultieme kassasysteem voor jouw modezaak

Wil je als fashionondernemer volledig gefocust zijn op je klanten en je winkel, terwijl je toch inzicht hebt in je resultaten en voorraad? Wij hebben de perfecte oplossingen voor jou. 

Onze professionele kassasystemen voor kledingwinkels zijn er vanaf € 2400,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Wil jij een offerte met de exacte prijs ontvangen of wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij KOSTELOOS bij jou langs. Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk!

LEZA biedt jou de allerbeste service

Als je bij LEZA een MplusKASSA koopt, helpen onze experts jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Voordat wij starten bespreken wij alle details, bij jou in de winkel of bij ons in Hoorn. Vervolgens installeren onze specialisten het kassasysteem naar wens. Daarbij kijken wij naar de meest efficiënte manier van werken met een gebruiksvriendelijke interface en zorgen wij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze supportafdeling voor je klaar!

Fashion Essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Klant,- & spaarpunten systeem

 • Gekoppelde Pin
 • Backoffice werkplek
Vanaf €2400,00

Software
vanaf: €34,95 p.m.

Fashion Standaard
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Mode software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Klant,- & spaarpunten systeem

 • Gekoppelde Pin
 • Backoffice werkplek
Vanaf €4200,00

Software
vanaf: €295,00 p.j.

Fashion Geavanceerd
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Mode software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner
 • Artikel,- & Voorraadbeheer
 • Klant,- & spaarpunten systeem

 • Gekoppelde Pin
 • Backoffice werkplek
Vanaf €5600,00

Software
vanaf: €480,00 p.j.


MplusKASSA het beste kassasysteem voor fashionondernemers

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem op de Nederlandse markt. Onze kassa’s zijn visueel ingericht zonder overbodige knoppen. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt in jouw kledingwinkel.

Bij aankoop van een MplusKASSA start je altijd met het basispakket. Je kunt dit eenvoudig uitgebreiden met functionaliteiten die bij jouw winkel passen. Zoals de modules voorraad & facturatie. Je kunt alle modules gelijk aanschaffen, maar je kunt deze ook later nog toevoegen en daarmee je kassa uitbreiden.

Maximale snelheid

Je kunt de snelheid van het afrekenen optimaliseren. Reken eenvoudig af via snelknoppen en met de barcodescanners. Zet bonnen in de wacht om een andere klant voor te laten gaan. Wissel gemakkelijk tussen werknemers. 

Degelijke & Stabiele hardware

LEZA maakt gebruikt van de juiste apparatuur wat geschikt is voor jouw fashion winkel. Het is belangrijk dat de apparatuur stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen!

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken of laten ontwikkelen van je eigen koppeling, staan wij voor je klaar. Wij kunnen je toegang geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je kassasysteem kunt halen.

MplusKASSA gekoppeld aan je eigen webshop

Alle online bestellingen direct in je kassasysteem? Met de webshop koppeling van mpluswebshop.nl heb je de controle over de voorraad op één plek. Vanuit het kassasysteem stuur je alle stamgegevens naar je webshop door, inclusief de afbeelding en de positie in het menu.  Onze koppeling heeft een snelle synchronisatie, binnen enkele seconden worden alle gegevens naar beide omgevingen gesynchroniseerd.

Naast de koppeling met WOOCommerce zijn er ook diverse koppelingen gemaakt met o.a. Magento, PrestaShop, open cart, Lightspeed. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een koppeling te maken met ons kassasysteem.

Print prijskaartjes

Je kunt makkelijk en eenvoudig kaartjes printen van producten. Op basis van maten, kleuren, seizoenen, merken en collecties

prijskaartjes printen

Beheer artikelen op kleur en maat

Door de handige functie van de kleur- en maatbalk kan je artikelen makkelijk aanmaken en aan elkaar koppelen op kleur en maat. Tijdens de inkoop van je producten voer je direct het aantal per maat en kleur in. Je kunt vervolgens automatisch besteladviezen genereren op basis van de minimale voorraad. 

Deelbetaling? Geen probleem.

Je krijgt vast wel eens de vraag of een bon betaald kan worden door twee personen of met twee bankpassen. Met MplusKASSA kan je dat makkelijk regelen. Voer het bedrag in wat de klant eerst wilt betalen en reken eenvoudig af. Daarna kan deel twee of drie worden afgerekend. 

Inzicht & overzicht

Zoek je artikelen makkelijk op, niet alleen in je eigen vestiging maar in alle vestigingen. Beheer al je producten met productgroepen op basis van kleur, maat, prijs, merk, seizoen of collectie.

Orders & facturen vanuit de kassa.

Maak eenvoudig orders aan en laat de klant hiervan een aanbetaling doen. Kopen jouw klanten graag op rekening, boek dan de gehele bon op “later factureren”. Alle bonnen worden per klant verzameld in ons intelligente backoffice systeem waar een verzamelfactuur gemaakt kan worden. Is factuur klaar, dan kan je deze mailen naar de klant. Als er een koppeling is met bijvoorbeeld Exact Online dan worden de facturen, klantgegevens hiernaar toe gestuurd.

Kasboek bijhouden

Je houdt eenvoudig je kasboek bij o.b.v. de kasontvangsten- en uitgaven. Daarnaast krijg je een aantal handige rapportages, zoals artikelprestatie en omzet per uur, dag, week of maand. 

De allerhoogste transactiesnelheid

Met de betrouwbaarste pinapparaten van Nederland kan je de hoogste transactiesnelheid aanbieden. Het pinapparaat werkt via het internet en standaard zijn de pinapparaten voorzien van contactloos betalen.

Slim & efficiënt werken met de online back office

Met MplusKASSA Online stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data.
Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum.

Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.

Wat kan MplusKASSA voor jou bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een fashion kassasysteem.

Wist je dat je het bij LEZA mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.