Skip to main content

Betaal een reële prijs voor een kassasysteem

Onze professionele kassasystemen zijn er vanaf € 2400,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een winkel kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12  termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of in de winkel). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het werken in jouw winkel makkelijker!
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Kassa systeem essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Gekoppelde Pin
Vanaf €1499,-
Software: 34,95 p/m
Retail standaard
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Retail software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Gekoppelde Pin
Vanaf €3499,-
Leasen: 69,00 p/m
Retail geavanceerd
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Retail software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner
 • Artikel,- & Voorraadbeheer
 • Gekoppelde Pin
Vanaf €3999,-
Leasen: 99,00 p/m

MplusKASSA voor jouw winkel

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem op de Nederlandse markt. Een Mplus kassa is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in onze kassa. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. De MplusKASSA start altijd met het basispakket en kan eenvoudig worden uitgebreid met functionaliteiten die bij jouw bedrijf passen. Wil je graag met voorraden werken, dan koop je de module voorraad. Wil je met facturen werken, dan koop je de module facturatie. Je kunt alle modules gelijk aanschaffen, maar je kunt deze ook later nog toevoegen en daarmee je kassa uitbreiden.

Maximale snelheid in de kassa!

Zet bonnen in de wacht en wissel snel tussen werknemers. Door het scannen van producten in combinatie met de hardlopers op snelknoppen kan je de snelheid van het afrekenen maximaliseren.

Degelijke & Stabiele hardware

LEZA maakt gebruikt van de juiste apparatuur wat geschikt is voor jouw branche. Het is belangrijk dat de apparatuur stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen!

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Mpluskassa gekoppeld aan je webshop

Alle online bestellingen direct in je kassasysteem?  Met de webshop koppeling van mpluswebshop.nl heb je de controle over één voorraad en hoef je de voorraad niet op twee plekken bij te houden. Vanuit het kassasysteem stuur je alle stamgegevens naar je webshop door, inclusief de afbeelding en de positie in het menu.  Onze koppeling heeft een snelle synchronisatie, binnen enkele seconden worden alle gegevens naar beide omgevingen gesynchroniseerd.

Naast de koppeling met WOOCommerce zijn er ook diverse koppelingen gemaakt met o.a. Magento, PrestaShop, open cart, Lightspeed.
Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een koppeling te maken met ons kassasysteem. Wij beschikken over een goed gedocumenteerde API en Webhooks omgeving.

Deelbetaling? Geen probleem.

Je krijgt vast wel eens de vraag of de bon betaald kan worden door meerdere personen of bijvoorbeeld een bon pinnen met twee bankpassen. Met MplusKASSA kan je dat makkelijk regelen. Voer het bedrag in wat klant 1 wilt betalen en reken eenvoudig af. Daarna kan er worden afgerekend door klant 2 of 3. Deze methode kan je ook gebruiken om met twee pinpassen af te rekenen.

Orders & facturen vanuit de kassa.

Maak eenvoudig orders aan en laat de klant hiervan een aanbetaling doen. Kopen jouw klanten graag op rekening, boek dan de gehele bon op “later factureren”. Alle bonnen worden per klant verzameld in ons intelligente backoffice systeem waar een verzamelfactuur gemaakt kan worden. Is factuur klaar, dan kan je deze mailen naar de klant. Als er een koppeling is met bijvoorbeeld Exact Online dan worden de facturen, klantgegevens hiernaar toe gestuurd.

Kasboek bijhouden

Jouw kasboek bijhouden was nog nooit zo eenvoudig Mplus kassa biedt standaard het eenvoudig bijhouden van je kasboek aan. Daarnaast biedt Mplus een aantal handige rapportages, zoals artikelprestatie en omzet per uur.

De allerhoogste transactiesnelheid

Met de betrouwbaarste pinapparaten van Nederland kan je de hoogste transactiesnelheid aanbieden. Het pinapparaat werkt via het internet en standaard zijn de pinapparaten voorzien van contactloos betalen.

Slim & efficiënt werken met scanners

Met de Opticon scanners kunt je efficiënt werken in jouw magazijn. Zo kan je daarmee bestellingen maken voor inkoopopdrachten, maar ook voor orders. Ook kan je de pakbonnen daarmee verwerken en kan je de scanner gebruiken om inventarisaties uit te voeren.
Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn van MplusKASSA.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.