Skip to main content

Over LEZA: ons verhaal

Het begin van LEZA

Het was 1981 toen onze oprichter Cleem Zandbergen als vertegenwoordiger van Jan van der Leek b.v. naast cosmetica producten, ook kantoormeubelen en mechanische kassa’s ging verkopen. De start van LEZA.  

In 1985 kwam Rien Schaper het team versterken, wat het startschot vormde voor onze focus op geavanceerde kassasystemen en bedrijfsautomatisering. LEZA groeide gestaag en het team breidde zich uit.

 • 1993
 • 2001
 • 2005
 • 2012

  De groei

  In 2001 nam Rien het bedrijf over. Wij zetten onze expertise vol in op het ontwikkelen van slimme oplossingen om complexe bedrijfsprocessen van retailers en horeca te stroomlijnen. Daar zijn we nu inmiddels ruim 40 jaar succesvol in. Een transitie van ‘gewone’ mechanische kassa’s naar geavanceerde softwareoplossingen.

  In 2012 verhuisden wij naar de Van Dedemstraat in Hoorn. Wij groeiden door en inmiddels bestaat LEZA uit een team met 12 medewerkers!

   De kasregisters door de jaren heen

   Nu & de toekomst

   Wat ons definieert is onze persoonlijke benadering en maatwerk voor iedere klant. Onze gedreven specialisten analyseren jouw situatie grondig om de perfecte oplossingen te leveren.

   Je kunt rekenen op onze begeleiding van A tot Z. Onze platte organisatie en continue focus op kwaliteit zijn nog altijd de kernwaarden van LEZA.

   Wij kijken uit naar een toekomst met steeds meer online oplossingen en nog meer verbindingen met externe pakketten

   Kortom, met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé expert in kassasystemen.

   Waarden die centraal staan in het bedrijf

   Innovatief

   Innoveren zorgt er voor dat er meer gedaan kan worden in minder tijd, tegen lagere kosten en met meer plezier.
   Dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten.
   Al meer dan een kwart eeuw lang. Dat doen wij onder andere voor horeca, retail en mode.

   Efficiënt

   Door te werken met de nieuwste database technieken en meerdere koppelingen te realiseren met onder andere boekhoudpakketten, CRM-pakketten en andere branche specifieke toepassingen, zorgen we ervoor dat er veel efficiënter gewerkt kan worden.

   Flexibel

   Korte lijnen om snel te kunnen schakelen is voor iedere organisatie een belangrijk gegeven.

   LEZA Horeca en Winkel Management is een compacte en flexibele organisatie. 

   Neem contact met ons op

   Ben je op zoek naar een kassasysteem voor jouw winkel of horecazaak en vraag je je af welke voordelen LEZA kan bieden? Wij nodigen je graag uit om de verschillende mogelijkheden met jou te bespreken. Vul dan ons contactformulier in, zodat wij spoedig contact met je kunnen opnemen.


   Leza Efficiency b.v
   Van Dedemstraat 6, 1624 NN Hoorn
   Telefoon: 0229-562110
   E-mail: info@leza.nl

   Contactformulier

   • Van Dedemstraat 6
   • 1624 NN Hoorn