Skip to main content

Het nummer #1 sportkantine kassasysteem

Onze professionele kassasystemen zijn er vanaf €1695,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een sportkantine kassasysteem. Voor sportkantines hanteert LEZA een zeer aantrekkelijk tarief voor huur van de MplusKassa software. Daarnaast is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie. Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het werken voor vrijwilligers in de sportkantine makkelijker!
LEZA biedt jou de allerbeste service

Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw sportkantine. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Sport Essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Gekoppelde Pin
Vanaf €1695,00,-
Software
vanaf: €34,95 p.m.
Sport Essentieel + pin
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Gekoppelde Pin
Vanaf €2495,00
Software
vanaf: €34,95 p.m.

MplusKASSA voor jouw sportkantine

MplusKASSA is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt voor sportverenigingen. Zelfs als een vrijwilliger slechts één keer per jaar bardienst heeft, is deze kassa nog steeds gemakkelijk te gebruiken. De MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer. Het sportkantine kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor een sportkantine van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden. Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door het gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor een sportkantine. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA sportkantine kassasysteem.

De beste software op de beste hardware

LEZA maakt gebruikt van de juiste apparatuur wat geschikt is voor jouw branche. Het is belangrijk dat de apparatuur stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen!

Iedere vrijwilliger begrijpt dit kassasysteem

Dit is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt voor sportverenigingen. Zelfs als een vrijwilliger slechts één keer per jaar bardienst heeft, is deze kassa nog steeds gemakkelijk te gebruiken. De MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer.

De allerhoogste transactiesnelheid

In combinatie met de pinkoppeling van MplusKASSA Sportkantine wordt de hoogste transactiesnelheid behaald en dit zorgt voor een snelle doorloop van klanten. Door de directe aansluiting met het pinapparaat van CCV of Worldline worden invoerfouten voorkomen en veel tijd bespaard. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

De penningmeester heeft nu altijd en overal inzicht

MplusKASSA voorziet standaard in online rapportagemogelijkheden, waardoor je altijd eenvoudig toegang hebt tot een overzicht van gegevens. Daarnaast biedt de offline back-office van MplusKASSA uitgebreide rapportagefuncties voor nog meer inzicht. Dit zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot relevante informatie, zowel online als offline.

Geen fouten meer maken met het wisselgeld

Dankzij visuele biljetten en munten hoeft niemand meer handmatig te berekenen hoeveel wisselgeld de klant ontvangt. De MplusKASSA-software automatiseert dit proces door de meest efficiënte combinatie van biljetten en munten voor de terugbetaling te berekenen. Dit zorgt voor een vlotte en nauwkeurige afhandeling van transacties. Klanten ontvangen daardoor snel en gemakkelijk hun juiste wisselgeld.

Geen fouten meer maken met het wisselgeld

Je krijgt vast wel eens de vraag of de bon betaald kan worden door meerdere personen of bijvoorbeeld een bon pinnen met twee bankpassen. Met MplusKASSA kan je dat makkelijk regelen. Voer het bedrag in wat klant 1 wilt betalen en reken eenvoudig af. Daarna kan er worden afgerekend door klant 2 of 3. Deze methode kan je ook gebruiken om met twee pinpassen af te rekenen.

Selfservice steeds populairder in de sportkantines.

Selfservice steeds populairder in de sportkantines. Ontdek het gemak en de snelheid van onze selfservice oplossing, waarbij extra kassapersoneel overbodig is. Sportkantines omarmen de toekomst van bestellen en afrekenen met MplusKASSA. 

QR Bestel App

Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15 procent aan kosten!

Het geheim? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Zo integreer je de QR bestel app succesvol in jouw sportkantine.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een sportkantine kassasysteem

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.