Skip to main content

Touchscreen kassa
kopen bij LEZA

Ben je op zoek naar een touchscreen kassa? Heb je een winkel geopend en heb je een touchscreen kassa nodig? Of ben je op zoek naar een touchscreen kassa ter vervanging van jouw  huidige kassa?

Wat de reden ook is, bij LEZA vind je een touchscreen kassa!
 Wij laten je met veel plezier de verschillende mogelijkheden zien. In onze showroom staan een aantal touchscreen kassa’s opgesteld. Je ervaart direct wat een goed touchscreen kassa voor jou kan betekenen. LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit. Kom langs in onze showroom (op afspraak)


LEZA automatiseert al meer dan 35 jaar en heeft een servicedienst die iedere dag klaar staat en je hebt altijd een vast contactpersoon

Maak een keuze uit verschillende branches

Wil je een touchscreen kassa kopen? Dan ben je bij LEZA aan het juiste adres. LEZA heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van touchscreen kassa’s. Zo was LEZA één van de eerste die de elektronische Sharp kassa’s op de markt heeft gebracht. Een touchscreen kassa kopen bij LEZA verzekert je van een hoge bedrijfszekerheid.

Horeca Kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassa’s.
Retail kassasysteem
Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie!
Fashion kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en zeer eenvoudig te bedienen.

MplusKASSA touchscreen

De touchscreen kassa’s van Mplus zijn er in diverse soorten. Voor iedere branche hebben wij in ons assortiment een geschikte touchscreen kassa. De kassa’s zijn functioneel en werken op een gestructureerde manier, zodat de klant altijd centraal komt te staan. Tevens is de touchscreen kassa van Mplus ontzettend gebruiksvriendelijk door onder andere de volgende punten:

  • Integratie met de webshop is mogelijk
  • Er is speciale software voor bestellingen, aanbetalingen en facturatie
  • Integratie met eigen boekhoudsoftware is mogelijk
  • De kassa’s blijven werken bij uitval van internet of server verbinding

Prettig in gebruik

Om het gebruik van de kassa’s een stuk prettiger te maken: het is mogelijk om in te loggen met een MiFare-polsband. Hiermee wordt iedere handeling per medewerker geregistreerd door het kassasysteem. Dit maakt het gebruik niet alleen prettiger, maar ook stukken veiliger.

LEZA maakt het huren en kopen van kassasystemen een stuk eenvoudiger. Met ruim 30 jaar ervaring in horeca en winkel management zijn wij gespecialiseerd in kassasystemen. Bij LEZA gaan wij innovatief, efficiënt en flexibel te werk. Hierdoor kunnen wij je op een professionele en deskundige manier adviseren en helpen bij de aanschaf van kassasystemen voor in jouw winkel of kassa’s voor horecagelegenheid.

Vraag advies of kom langs in onze showroom
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA systeem
Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.