Skip to main content

MplusKASSA voor jouw horecagelegenheid

MplusKASSA is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele horeca kassasysteem op de Nederlandse markt. Een MplusKASSA is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in het kassasysteem. Het kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor de horeca van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden.

Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door de gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor de horeca branche. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA kassasysteem voor de horeca.


Wij maken het werken in jouw horecazaak makkelijker!

Restaurant
kassasysteem

Een kassasysteem voor jouw restaurant. Meer Informatie, inzicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Cafetaria
kassasysteem

Een kassasysteem voor jouw cafetaria. Van totaal-  oplossing tot de meest eenvoudige kassa.

Alle horeca
branches

Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie!
LEZA biedt jou de allerbeste service.
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

De beste software op de beste hardware.

LEZA maakt gebruikt van de best mogelijke apparatuur voor in de horeca. Het is belangrijk dat de apparatuur snel, stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen voor jouw horeca bedrijf

Werk efficiënter met keukenschermen

Met de MplusKASSA keukenschermen ben je nog efficiënter bezig in de keuken.  Alle bestellingen die op een handterminal, kassa, bestelkiok, bestelsite of qr-app worden ingevoerd komen automatisch als digitale bonnen op de keukenschermen.

Efficiënt werken met handhelds

Betekent meer omzet én tevreden gasten. De MplusKASSA handhelds draaien op het Android besturingssysteem, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste en beste apparatuur. De MplusKASSA handhelds hebben een groot aantal functies waardoor je een praktisch volwaardige kassa in jouw broekzak hebt.

Handheld en pinapparaat in één.

Optimaliseer betalingsprocessen met de MplusKASSA Handheld, uitgerust met een geïntegreerde pinfunctie voor maximale efficiëntie.

De Sunmi P2 Light biedt een slimme oplossing die zowel handig als snel is. Met deze betrouwbare handheld heb je minder wachtende gasten.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online Backoffice stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum. Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.De producten van MplusKASSA werken perfect samen met de bestelwebsite. Dit betekent voor jouw bestelwebsite dat je de voorraad op één plek kunt beheren, waardoor de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date is.

De allerhoogste transactiesnelheid.

In combinatie met de pinkoppeling van MplusKASSA Cafetaria wordt de hoogste transactiesnelheid behaald en dit zorgt voor een snelle doorloop van klanten. Door de directe aansluiting met het pinapparaat van CCV of Worldline worden invoerfouten voorkomen en  veel tijd bespaard. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

De bestel kiosk creëert aantrekkingskracht

De perfecte presentatie van jouw menukaart die ook nog eens zo slim is dat gasten grotere bestellingen plaatsen. Dat is de bestel kiosk van MplusKASSA. Een goed ingerichte bestel kiosk heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer je een bestel kiosk inzet, stel je de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. Dit doe je onder andere door de mooiste afbeeldingen, uitgebreide informatie en upselling methodes.

QR Bestel App

Onze klanten hebben het al ervaren. Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15 procent aan kosten!

Het geheim? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Zo integreer je de QR bestel app succesvol in jouw concept.

In no-time jouw eigen bestelwebsite

Of je nu kiest voor afhalen, verzenden of bezorgen, met de bestelwebsite van MplusKASSA bied je klanten overal de mogelijkheid om online bestellingen te plaatsen. Dankzij de uitgebreide keuze aan instellingen sluit het systeem altijd naadloos aan bij jouw bedrijf.

De producten van MplusKASSA werken perfect samen met de bestelwebsite. Dit betekent voor jouw bestelwebsite dat je de voorraad op één plek kunt beheren, waardoor de voorraad van jouw aanbod altijd up-to-date is.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een horeca kassasysteem

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de het kassasysteem te leasen via een leasemaatschappij.

Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.