Skip to main content

Het nummer #1 golfbaan kassasysteem

Onze professionele golfbaan kassasystemen zijn er vanaf € 2.400,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Uniek voor Golfbanen is de mix van horeca en retail. Onze specialisten vertellen je graag wat de mogelijkheden en kosten zijn van een golfbaan kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of op de bowlingbaan). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het reserveren en het plaatsen van bestellingen eenvoudiger
LEZA biedt jou de allerbeste service

Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw golfbaan. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Golfbaan Essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €2400,00
Software vanaf: €28,50 p.m.
Golfbaan Standaard
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €4500,00
Software
vanaf:
€550,00 p.j.
Golfbaan Geavanceerd
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter

 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €5600,00
Software
vanaf:
€650,00 p.j.

MplusKASSA voor jouw golfbaan

MplusKASSA is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt. De MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer. Het golfbaan kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor een golfbaan van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden. Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door het gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor een golfbaan. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA golfbaan kassasysteem. 

De beste software op de beste hardware

LEZA maakt gebruikt van de best mogelijke apparatuur voor in de horeca. Het is belangrijk dat de apparatuur snel, stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen voor jouw golfbaan.

Koppeling met E-Golf4U!

De MplusKASSA is ideaal voor golfbaan bedrijven! E-Golf4U biedt een koppeling waarbij de verkopen in de kassa gekoppeld kunnen worden aan de leden van de golfclub. Bovendien is het mogelijk om verkopen vanuit onze baanplanner (TeeTime) door te zetten naar de kassa en daar verder af te rekenen.

Efficiënt werken met handhelds

Betekent meer omzet én tevreden gasten. De MplusKASSA handhelds draaien op het Android besturingssysteem, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste en beste apparatuur. De MplusKASSA handhelds hebben een groot aantal functies waardoor je een praktisch volwaardige kassa in jouw broekzak hebt.

Handheld en pinapparaat in één

Optimaliseer betalingsprocessen met de MplusKASSA Handheld, uitgerust met een geïntegreerde pinfunctie voor maximale efficiëntie.

De Sunmi P2 Light biedt een slimme oplossing die zowel handig als snel is. Met deze betrouwbare handheld heb je minder wachtende gasten.

Mpluskassa QR app

QR Bestel App

Onze klanten hebben het al ervaren. Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15 procent aan kosten!

Het geheim? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Zo integreer je de QR bestel app succesvol in jouw concept.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Alles in één overzicht

Door middel van de tafelplattegrond kan je precies zien welke tafel nodig van een nieuw drankje of gerecht moet worden voorzien. De tafelplattegrond is volledig naar eigen wens in te delen, zowel in 2D als in 3D. Verschuif real-time de tafels op de tafelplattegrond, boek eenvoudig tafels over, voeg extra gasteninformatie toe, vraag een gang uit of boek een formitable tafelreservering op een tafel. Dit is de meest geavanceerde tafelplattegrond van dit moment.

Werk efficiënter met keukenschermen

Met de MplusKASSA keukenschermen ben je nog efficiënter bezig in de keuken. Directe 1-op-1 communicatie tussen de keuken en het restaurant maakt dit systeem uniek! Alle bestellingen die op een handterminal, kassa, bestelkiok of qr-app worden ingevoerd komen automatisch als digitale bonnen op de keukenschermen.

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum. Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.

Tafel per ongeluk afgerekend

Je kunt eenvoudig de rekening terugplaatsen op de tafel waar jouw gasten zaten, zonder enig gedoe. Als de betreffende tafel echter al bezet is door andere gasten, bieden we je de flexibiliteit om een alternatieve tafel te kiezen. Op deze manier garanderen we dat jouw gasten altijd de gewenste service krijgen, zelfs als hun oorspronkelijke tafel alweer in gebruik is. 

Bon splitsen? Geen probleem

Je komt het vast wel eens tegen. De bon moet gedeeld worden door het aantal gasten aan de tafel. Doe een aanbetaling op een tafel, deel het bedrag door het aantal personen, splits een gedeelte van de bon naar een andere tafel of voeg juist twee tafels samen. In Mpluskassa is dat makkelijk te regelen!

De állerhoogste transactiesnelheid

In combinatie met de pinkoppeling van MplusKASSA wordt de hoogste transactiesnelheid behaald en dit zorgt voor een snelle doorloop van klanten. Door de directe aansluiting met het pinapparaat van CCV of Worldline worden invoerfouten voorkomen en  veel tijd bespaard. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een golfbaan kassasysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.