Skip to main content

MplusKASSA Online

Beheer artikelen, relaties, medewerkers en rapportage in de cloud

Stel je voor: een kassasysteem dat je volledig beheert waar en wanneer jij maar wilt.
Een kassa waar je inzicht in data krijgt en zowel offline als online beheert kan worden. Het kan met MplusKASSA!

 De nieuwe online backoffice maakt het mogelijk om controle te krijgen. Of je nou dichtbij de kassa bent, of mijlenver er vandaan.


Krijg inzicht in data, meten is weten!

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum.

Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.

Artikelbeheer op het hoogste niveau

Online beheer je alle artikelen met MplusKASSA Online. Kies zelf hoe je de artikelen in het totaaloverzicht ziet. Zelfs met een smartphone zijn artikelen eenvoudig aan te maken en aan te passen.

Vul via de online backoffice extra gegevens in en pas de artikelkaart aan. Bereidingswijzen en afbeeldingen voeg je niet alleen snel toe, maar je maakt ook gemakkelijk nieuwe aan. Net als artikelgroepen die je zelfs vanuit het artikel kunt beheren.

Klaar met het ene artikel? Dan schakel je snel naar de ander. Efficiëntie op het hoogste niveau!

Mpluskassa QR app

Eén centrale plek voor alle apps

In de online backoffice beheer je alle apps van MplusKASSA. Instellingen voor de voorraad-app, QR-app, kiosk en price checker pas je direct aan. MplusKASSA Online werkt responsive wat inhoudt dat het net zo goed op een laptop als op een smartphone werkt. Zo heb je waar dan ook één centrale plek voor het beheren van jouw apps.

Controle door beheer en autorisatie

Met MplusKASSA Online krijg je meer controle door instellingen te beheren waar je dan ook bent. Bekijk relaties, pas ze aan of maak nieuwe aan. Voeg nieuwe medewerkers toe en autoriseer ze voor de gewenste acties. Je beheert niet alleen instellingen van de apps en producten. Ook van apparaten, printer lay-outs en vertalingen.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Bent u momenteel op zoek naar een winkel managementsysteem en vraagt u zich af welke voordelen LEZA kan bieden? Wij nodigen u graag uit om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Gelieve ons formulier in te vullen, zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.

Leza Efficiency b.v
Van Dedemstraat 6, 1624 NN Hoorn
Telefoon: 0229-562110
Email: Info@leza.nl