Skip to main content

Flexibele Mobiele Pinapparaten

Betaaloplossingen voor elke zakelijke behoefte

In de wereld van vandaag bieden pinapparaten veelzijdige betalingsmogelijkheden die naadloos aansluiten op jouw zakelijke vereisten. Of je nu op een vaste locatie werkt of regelmatig onderweg bent, deze apparaten zijn ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.
Pinapparaten bieden flexibele betaaloplossingen die perfect inspelen op jouw zakelijke eisen, of je nu op een vaste locatie werkt of regelmatig onderweg bent. Op een vaste balie is een vaste oplossing ideaal, waarbij de pinautomaat gebruikmaakt van stabiele stroom en internet, zonder afhankelijkheid van wisselende wifi-netwerken of 4G-dekking. Voor dynamische omgevingen, zoals terrassen, paskamers of bezorgingen, biedt een mobiele betaaloplossing de uitkomst. Met een wifi- of 4G-simkaart ben je uiterst mobiel, zodat klanten kunnen betalen waar en wanneer ze willen. Kortom, pinapparaten vormen de schakel tussen jou en jouw klanten, waar gemak en flexibiliteit voorop staan.

Flexibel, snel, efficiënt en veilig

Maak een keuze uit de beste mobiele pinapparaten van Nederland

Ben je op zoek naar een mobiel pinapparaat? Leza heeft een ruim aanbod in betaalautomaten.

Met LEZA ben je klaar voor de toekomst. Onze betaalautomaten zijn gecertificeerd en ondersteunen contactloos betalen. Daarnaast biedt LEZA de mogelijkheid om het pinapparaat te betalen in termijnen.

Vraag een offerte aan

Bel ons: 0229 562110

MplusPAY P2 Lite SE

Onze eigen gloednieuwe handheld met ingebouwde pinterminal maakt het werk van jouw personeel een stuk eenvoudiger. Geen gedoe met twee verschillende apparaten, maar gewoon één handheld voor het snel verwerken van bestellingen en betalingen.

V400M

Ontdek de Verifone V400m: een krachtige, draagbare betaalterminal voor snelle en veilige transacties. Het slanke ontwerp en de intuïtieve touchscreen-interface maken het ideaal voor winkels en restaurants die mobiliteit en betrouwbaarheid willen combineren.

Wat kan een mobiel pinapparaat voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een mobiel pinapparaat.

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.