Skip to main content

MplusKASSA keukenschermen

Vergeet losse papieren bonnen! Creëer structuur en verbeter de communicatie in de keuken en met de bediening. Alles op een simpele en begrijpelijke manier via het keuken management. Te bedienen vanaf speciale keuken touchscreens.

Keukenmanagement versterkt de horeca kassa
Optimaliseer de snelheid tijdens piekmomenten in jouw keuken!
Bij piekmomenten draait alles om efficiëntie en snelle prestaties. In een hectische omgeving is het essentieel dat alles op rolletjes loopt! Gelukkig biedt het geavanceerde keukenmanagement van MplusKASSA de oplossing. Met onze krachtige tools en functies kunnen jij en je team efficiënter en beter samenwerken, zodat je elke piek moeiteloos aankunt. Ons keukenmanagement systeem is ontworpen om de snelheid en prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met geoptimaliseerde workflows, intuïtieve interfaces en geavanceerde functionaliteiten zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt, zelfs tijdens de drukste momenten. Van het snel en overzichtelijk bekijken van bestellingen tot het efficiënt communiceren tussen keukenstations, ons systeem is jouw geheime wapen voor een vlekkeloze keukenoperatie.

De kracht van keukenmanagement

Een bestelling via de kiosk, handheld, bestelwebsite, QR app of de kassa? Dan komen alle bonnen overzichtelijk op het scherm terecht. Geen miscommunicatie meer met losse bonne, maar een gestroomlijnde workflow.

Gebruik keukenmanagement eenvoudig

an de eenvoudige modus. De bonnen worden efficiënt gesorteerd en eenvoudig getoond. Het team kan direct aan de slag en verwerkt bonnen met één handeling. 

Rust in het restaurant

Door communicatie van het hoogste niveau. Werk overzichtelijk met gangen en bekijk de status van de bonnen in een oogopslag. Een gang uitvragen of juist klaar met bereiden? Meld het op het keukenscherm en het hele team is direct op de hoogte.

Keukenmanagement voor fine dining

De ultieme gastbeleving staat of valt met een goede samenwerking tussen bediening en keuken. Geef een seintje voor het indekken van de tafel, het uitschenken van wijnen en de timing voor uitserveren. Soepel voor de gasten en het team.

Druk of rustig? Jij bepaalt de setting

Switch eenvoudig tussen situaties met profielen. Zo kun je de keukenschermen per situatie instellen en hier tussen schakelen. Druk of rustig, de hele crew kan moeiteloos aan de slag om vele couverts te bereiden.

Altijd overzicht in de keuken

Stuur als chef jouw team aan met meer inzicht. Hoeveel couverts kan je nog verwachten en hoeveel hoofdgerechten worden er nu bereid? Houd overzicht op de hele keuken met het chef scherm. Zo vang je de drukte op voor die begint.

Vanzelfsprekende kleuren en iconen

Door het gebruik van heldere iconen en kleuren werken de keukenschermen intuïtief. De bediening kan een timing of VIP status aan een tafel geven. Plaats bonnen in de slaapstand en verlies ze hierdoor nooit meer uit het oog.

Heldere communicatie

Het uitvragen en klaar melden van een gang gaat vanaf nu geruisloos. Dit doe je door een simpele actie via de kassa, handheld of keukenscherm. Via het pass scherm krijgt de bediening inzicht in de aankomende couverts. De ouderwetse bel is dus verleden tijd.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor de keukschermen van MplusKASSA.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

LEZA biedt jou de allerbeste service

De keukenschermen communiceren direct met de horeca kassa. Op de tafelplattegrond in het kassasysteem wordt zichtbaar dat de bestelling gereed is. De bediening meldt vervolgens op het passescherm dat de bestelling wordt uitgeserveerd. Soepel en snel!

LEZA automatiseert al meer dan 35 jaar en staat iedere dag voor je klaar!