Skip to main content

POS Software

Ervaar het in onze showroom

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor jouw zaak? Wij laten je met veel plezier de verschillende mogelijkheden zien! In onze showroom staan een aantal kassasystemen opgesteld die je direct kunt bekijken. Heb je liever een bezoek aan jouw zaak? Wij komen graag bij jou langs om de opties door te nemen. In beide gevallen ervaar je direct wat een goed kassasysteem voor jou kan betekenen. LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit. Kortom, kom langs in onze showroom (op afspraak) of maak een afspraak bij jou op locatie!


Wij maken het werken in jouw winkel makkelijker!

POS Software voor je zaak

Leza is dealer van MplusKASSA POS Software.

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele POS Software op de Nederlandse markt. Mplus kan in elke branche gebruikt worden. Of je nou een restaurant, winkel, sportclub of hotel hebt. Mplus is de oplossing voor jou!  Een kassa met Mplus POS Software is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in onze kassa. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt.

Altijd inzicht in omzetten en resultaten

Elke MplusKASSA heeft standaard een rapportage tool, zodat je altijd overzicht hebt. Je kunt de rapportages op de kassa zelf vinden, maar uiteraard ook op je computer thuis. In de back-office van MplusKASSA vind je uitgebreide rapportages waardoor je meer inzicht hebt in je bedrijf.

Je webshop gekoppeld aan je POS Software

Heb je al een eigen webshop? Koppel deze aan je MplusKASSA POS Software. Hiermee deel je al je artikelen, voorraad en klanten. Bekijk of je webshop langskomt in het rijtje van bestaande koppelingen. Staat deze er nog niet tussen? Dan kun je gemakkelijk je webshop laten koppelen via de Mplus API.
Mplus Cadeaupassen
Met deze module kan je je eigen cadeaupassen uitgeven zodat je klanten dit als betaalmiddel kunnen gebruiken. Dit kunnen passen zijn met een RFID, barcode of QR-code. De passen kunnen in meerdere transacties worden uitgegeven. Meerdere kassa’.s / filialen? Deze cadeaupassen kunnen overal worden gebruikt.

Efficiënt werken met handhelds betekent meer omzet én tevreden gasten

Naast MplusKassa POS software is er ook MplusKassa software voor op je Android telefoon. Hierdoor kun je gebruik maken van de nieuwste en beste apparatuur. De Mpluskassa handhelds App heeft een groot aantal functies waardoor u praktisch een volwaardige kassa in je broekzak hebt.

De állerhoogste transactiesnelheid

Met de betrouwbaarste pinapparaten van Nederland kun je de hoogste transactiesnelheid aanbieden. Het pinapparaat werkt via het internet en standaard zijn de pinapparaten voorzien van contactloos betalen. Met Mplus is het mogelijk om de transactie direct door te zetten naar de pin. Hiermee bespaar je tijd en voorkom je fouten!

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.
Vraag advies of kom langs in onze showroom
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA systeem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.