Skip to main content

Het nummer #1 retail kassasysteem

Onze professionele kassasystemen zijn er vanaf €1.499,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een retail kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6, 12 of 24 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of in de winkel). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het werken in jouw winkel makkelijker!

Fashion
kassasysteem

Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en zeer eenvoudig te bedienen.
Supermarkt kassasysteem

Een kassasysteem voor de supermarkt. Van totaal-  oplossing tot de meest eenvoudige kassa.

Slijterij
kassasysteem

Een kassasysteem voor jouw slijterij. Van totaal- oplossingen tot de meest eenvoudige kassa’s.

Alle retail
branches

Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie!
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.
Basis Kassasysteem
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Gekoppelde Pin
Vanaf €2000,-
Software: 34,95 p/m
Retail Basis
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Retail software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner

 • Artikel,- & Voorraadbeheer

 • Gekoppelde Pin
Vanaf €3499,-
Software: 34,95 p/m
Retail Uitgebreid
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA Retail software
 • Programmeren, training en installatie
 • Scanner
 • Artikel,- & Voorraadbeheer
 • Gekoppelde Pin
Vanaf €3999,-
Software: 34,95 p/m

MplusKASSA voor jouw winkel

MplusKASSA is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt. De MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer. Het retail kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor een winkel van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden. Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door het gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor een restaurant. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA retail kassasysteem.

De beste software op de beste hardware

LEZA maakt gebruikt van de best mogelijke apparatuur voor in de horeca. Het is belangrijk dat de apparatuur snel, stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen voor jouw winkel.

De allerhoogste transactiesnelheid.

In combinatie met de pinkoppeling van MplusKASSA Cafetaria wordt de hoogste transactiesnelheid behaald en dit zorgt voor een snelle doorloop van klanten. Door de directe aansluiting met het pinapparaat van CCV of Worldline worden invoerfouten voorkomen en  veel tijd bespaard. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

Orders & facturen vanuit de kassa.

Maak eenvoudig orders aan en laat de klant hiervan een aanbetaling doen. Kopen jouw klanten graag op rekening, boek dan de gehele bon op “later factureren”. Alle bonnen worden per klant verzameld in ons intelligente backoffice systeem waar een verzamelfactuur gemaakt kan worden. Is factuur klaar, dan kan je deze mailen naar de klant. Als er een koppeling is met bijvoorbeeld Exact Online dan worden de facturen, klantgegevens hiernaar toe gestuurd.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Mpluskassa gekoppeld aan je webshop

Alle online bestellingen direct in je kassasysteem?  Met de webshop koppeling van mpluswebshop.nl heb je de controle over één voorraad en hoef je de voorraad niet op twee plekken bij te houden. Vanuit het kassasysteem stuur je alle stamgegevens naar je webshop door, inclusief de afbeelding en de positie in het menu.  Onze koppeling heeft een snelle synchronisatie, binnen enkele seconden worden alle gegevens naar beide omgevingen gesynchroniseerd.

Naast de koppeling met WOOCommerce zijn er ook diverse koppelingen gemaakt met o.a. Magento, PrestaShop, open cart, Lightspeed.
Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een koppeling te maken met ons kassasysteem. Wij beschikken over een goed gedocumenteerde API en Webhooks omgeving.

MplusKASSA Online voorraadscanner app

Met de innovatieve online voorraadscanner app van MplusKASSA wordt inventariseren en corrigeren een fluitje van een cent. Creëer snel je inkoopopdrachten en meld moeiteloos nieuwe voorraad binnen. Binnen mum van tijd heb je volledige controle over je voorraadbeheer.

Ontdek de kracht van digitale schapkaartjes

De digitale prijskaartjes tillen jouw winkel naar een nieuw niveau van efficiëntie en klantgerichtheid. Met deze geavanceerde technologie kun je realtime prijzen, promoties en informatie updaten, waardoor jouw klanten altijd de juiste informatie ontvangen. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd en middelen, maar zorgt ook voor een naadloze winkelervaring en een hogere klanttevredenheid.

Slim omgaan met contant geld

Gemiddeld 40% van het aantal betalingen is contant. Hoe ga je slim en veilig met contant geld om? De oplossing is een Cikam Easy Cash systeem, gekoppeld aan de MplusKASSA. De Cikam Easy Cash is klantvriendelijk en werkt zeer eenvoudig; de klant werpt contant geld in het systeem en het systeem geeft automatisch wisselgeld terug.

Slim & efficiënt werken met lokale scanners

Met de Opticon scanners kunt je efficiënt werken in jouw magazijn. Zo kan je daarmee bestellingen maken voor inkoopopdrachten, maar ook voor orders. Ook kan je de pakbonnen daarmee verwerken en kan je de scanner gebruiken om inventarisaties uit te voeren.

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online Backoffice stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum. Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.

Wat kan MplusKASSA voor jouw winkel betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een retail kassasysteem

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de het kassasysteem te leasen via een leasemaatschappij.

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.