Skip to main content

Een POS kassasysteem kopen
bij LEZA

Ben je op zoek naar een kassasysteem? Heb je een winkel geopend en heb je een kassasysteem nodig? Of ben je op zoek naar een kassasysteem ter vervanging van jouw huidige kassa? Wat de reden ook is, bij LEZA vindt je een kassasysteem! Wij laten je met veel plezier de verschillende mogelijkheden zien. In onze showroom staan een aantal kassasystemen opgesteld. Je ervaart direct wat een goed kassasysteem voor jou kan betekenen. LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit. Kom langs in onze showroom (op afspraak)

LEZA automatiseert de retail al meer dan 35 jaar.
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Maak een keuze uit verschillende branches

Wil je een touchscreen kassa kopen? Dan ben je bij LEZA aan het juiste adres. LEZA heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van touchscreen kassa’s. Zo was LEZA één van de eerste die de elektronische Sharp kassa’s op de markt heeft gebracht. Een touchscreen kassa kopen bij LEZA verzekert je van een hoge bedrijfszekerheid.

Horeca Kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassa’s.
Retail kassasysteem
Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie!
Fashion kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en zeer eenvoudig te bedienen.

POS Kassasysteem huren of kopen?

Op zoek naar het beste POS kassasysteem voor de horeca, retail of fashion? Leza heeft onder andere horeca, retail of fashion POS kassasystemen!

Soms is het voor een organisatie voordeliger om een POS kassasysteem te huren in plaats van direct aan te schaffen. Leza biedt daarom de mogelijkheid om een POS kassasysteem voor horeca, retail of fashion te huren. Weet je niet of je beter een POS kassasysteem kunt huren of kunt kopen? Dan kun je  bij Leza geheel vrijblijvend contact op nemen met één van onze specialisten. Met meer dan 30 jaar ervaring met POS kassasystemen in horeca, retail of fashion kunnen wij jou goed adviseren!

MplusKASSA POS kassasysteem voor de horeca,
retail of fashion

Leza levert niet zomaar POS kassasystemen. Wij leveren een resultaatgerichte totaaloplossing voor jouw bedrijf. Wij bekijken de situatie vanuit de ogen van jouw organisatie en denken met je mee. Ons POS kassasysteem maakt het voor jou mogelijk om de financiën van jouw bedrijf beter te controleren en meer geld te verdienen. Daarnaast houd je meer tijd over voor andere bedrijfsvoeringen, zoals ondernemen bijvoorbeeld.

Leza is dealer van MplusKASSA POS Software.

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele POS Software op de Nederlandse markt. Mplus kan in elke branche gebruikt worden. Of je nou een restaurant, winkel, sportclub of hotel hebt. Mplus is de oplossing voor jou!  Een kassa met Mplus POS Software is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in onze kassa. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. De software van een kassasysteem is enorm belangrijk, want de software bepaalt grotendeels de functionaliteiten en het gebruiksgemak. Met MplusKASSA software ben je zeker van de allerbeste en allernieuwste functionaliteiten die een kassasysteem in de horeca, retail of fashion kan bieden.

Vraag advies of kom langs in onze showroom
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA systeem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.