Skip to main content

Verbeter de service, versnel de betalingen

De nieuwe MplusKASSA Handheld met geïntegreerde pinfunctionaliteit tilt jouw bedrijf naar een ongekend niveau.

Of je nu bestellingen opneemt aan tafel, flexibel afrekent op het terras, MplusKASSA Handheld met pinfunctie maakt het mogelijk.  

Verbeter de service, versnel de betalingen en geef jouw restaurant een voorsprong op de concurrentie. Kies voor MplusKASSA Handheld met pinfunctie en ontdek de perfecte mix van innovatie en gebruiksgemak, speciaal ontworpen voor de veeleisende wereld van de horeca. Laat jouw restaurant schitteren met MplusKASSA!


Mobiel bestellen, minder lopen en direct afrekenen

Efficiënt werken met handhelds

Verhoog niet alleen de omzet, maar ook de tevredenheid van je gasten met MplusKASSA Handhelds.

MplusKASSA maakt gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën. Met talrijke functies bieden de MplusKASSA Handhelds je de mogelijkheid om een volwaardige kassa binnen handbereik te hebben

De visuele & efficiënte handheld

Neem eenvoudig en snel bestellingen op door handhelds in te zetten. Door de visuele lay-out is het tafeloverzicht in één oogopslag te zien. Pas de snelknoppen naar wens aan om de handheld optimaal met één hand te bedienen.

Alle functies, precies waar jij wil

Ontdek alle handheld functies! Zoals tafels splitsen, gasten aanmelden, (sub)tafels beheren en nog veel meer. Jij kiest welke functies je gebruikt met een snelknop. Zo is de schermindeling optimaal ingesteld op jouw werkwijze.

Stimuleer personeel tot bijverkoop

Ontdek de kracht van upselling. Stel de handhelds standaard in met bijverkoop opties. Hiermee creëer je een geheugensteun voor het personeel. Haal het maximale uit de bestelling van de gast en boost de omzet!

Handheld en pinautomaat in één

Pin overal direct en eenvoudig!  De snelheid van het afrekenproces verhoogt door deze extra handheld functie.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen wij ook de transacties voor je verzorgen via ons geavanceerde platform, MplusKASSA Pay.

Maak kennis met MplusKASSA Pay! Het betalingsplatform is direct geïntegreerd met het kassasysteem, waardoor je snel aan de slag kunt. Met ons nieuwste product verlopen alle betalingen via één platform en heb je hetzelfde aanspreekpunt voor jouw verkoop producten en betalingen.

Toegankelijk bestellen met de handheld

Iedereen kan werken met de handheld. Ook teamleden met een afstand tot de arbeidsmarkt. De juiste tafel selecteren, bestellen en optioneel afrekenen, het hele proces is visueel ingericht.

Gasten aanmelden en betalen met tegoeden

Gebruik je de MplusKASSA Klantenkaart? Dan kan je deze ook scannen met de handheld! Op die manier meld je gasten moeiteloos aan én houden we rekening met hun tegoeden, allergieën en dieetvoorkeuren.

Spring snel bij met je eigen telefoon

Snel bijspringen op drukke momenten? Met de online handheld op smartphones heb je nooit tekort. Ook ideaal voor seizoensbedrijven!

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA Handheld.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.