Skip to main content

Het nummer #1 food truck kassasysteem

Onze professionele food truck kassasystemen zijn er vanaf €2400,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een food truck kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of in het cafetaria). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het werken in jouw food truck makkelijker!
Foodtruck Essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Afhaal/bezorg Software

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €2400,00
Software
vanaf: €28,50 p.m.
Foodtruck Standaard
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA cafetaria software

 • Programmeren, training en installatie
 • Afhaal/bezorg software

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €3500,00
Software
vanaf:
 €295,00 p.j.
Foodtruck Geavanceerd
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter

 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Afhaal/bezorg software

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €4800,00
Software
vanaf:
 €300,00 p.j.

MplusKASSA voor jouw food truck

MplusKASSA is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt. De  MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer. Het food truck kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor een food truck van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden. Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door het gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor een food truck. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA food truck kassasysteem. 

LEZA biedt jou de allerbeste service

Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw food truck. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

De beste software op de beste hardware

LEZA maakt gebruikt van de best mogelijke apparatuur voor in de horeca. Het is belangrijk dat de apparatuur snel, stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen voor jouw food truck

“Bestelling met nummer 41 is gereed!”

Met de snelle workflow van MplusKASSA kun je snel bestelling opnemen, afrekenen, gereedmaken en afhandelen. In de snelst mogelijke tijd zit de klant aan zijn overheerlijke gerecht. Op de bestelbon staat een uniek bestelnummer welke gekoppeld is aan het nummer van de bestelling in de kassa. 

De allerhoogste transactiesnelheid.

In combinatie met de pinkoppeling van MplusKASSA Cafetaria wordt de hoogste transactiesnelheid behaald en dit zorgt voor een snelle doorloop van klanten. Door de directe aansluiting met het pinapparaat van CCV of Worldline worden invoerfouten voorkomen en  veel tijd bespaard. Uiteraard is contactloos pinnen standaard!

QR Bestel App

Onze klanten hebben het al ervaren. Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15 procent aan kosten!

Het geheim? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Zo integreer je de QR bestel app succesvol in jouw concept.

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online Backoffice stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum. Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Werk efficiënter met keukenschermen

Met de MplusKASSA keukenschermen ben je nog efficiënter bezig in de keuken.  Alle bestellingen die op een handterminal, kassa, bestelkiok, bestelsite of qr-app worden ingevoerd komen automatisch als digitale bonnen op de keukenschermen.

De bestel kiosk creëert aantrekkingskracht

De perfecte presentatie van jouw menukaart die ook nog eens zo slim is dat gasten grotere bestellingen plaatsen. Dat is de bestel kiosk van MplusKASSA. Een goed ingerichte bestel kiosk heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer je een bestel kiosk inzet, stel je de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. Dit doe je onder andere door de mooiste afbeeldingen, uitgebreide informatie en upselling methodes.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een food truck kassasysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.