Skip to main content

MplusKASSA Guest APP

Check ons platform speciaal voor jouw gasten – de Guest app! 🌟

Ontdek het ultieme loyaliteitsplatform voor jouw gasten met de Guest app van MplusKASSA. Het is net alsof je een op maat gemaakte bedrijfsapp hebt. Gebruikers kunnen eenvoudig inloggen op hun profiel, waar ze toegang hebben tot hun aankopen, tegoeden en meer. Het bespaart jou tijd en geeft de gebruiker meer controle.


Krijg inzicht in data, meten is weten!

Jouw eigen profiel met de klantenkaart!

Ervaar het gemak van het combineren van de klantenkaart met de Guest app. Dit dynamische duo biedt gebruikers de mogelijkheid om op een interactieve manier betrokken te zijn bij hun spaarprogramma. Van het eenvoudig inzien van gespaarde punten tot het aanpassen van persoonlijke gegevens en zelfs het aangeven van specifieke diëten en allergieën – de Guest app brengt het allemaal binnen handbereik.

Maar dat is nog niet alles! Voor bedrijven die werken met facturatie biedt de Guest app een extra voordeel. Klanten kunnen nu niet alleen hun spaarpunten beheren, maar ook direct toegang krijgen tot hun facturen. Het is de ultieme tool om jouw klanten meer controle te geven en tegelijkertijd jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Met de Guest app heb je niet alleen een handige applicatie, maar ook een krachtige partner voor een soepele interactie met jouw klanten. Neem de regie in eigen hand en ontdek de mogelijkheden met de Guest app!

Beheer je tegoeden eenvoudig met de Guest app!

Ontdek de naadloze integratie van de Guest app met de tegoedkaarten van MplusKASSA. Gebruikers krijgen hiermee de autonomie om hun tegoeden moeiteloos te bekijken, op te waarderen en zelfs restitutie aan te vragen. Dit niet alleen voorziet in gemak voor jou, maar geeft ook de gebruiker een extra dosis controle over hun tegoeden. Vereenvoudig het proces en geef jouw klanten een vlotte en gepersonaliseerde ervaring met de combinatie van de Guest app en MplusKASSA tegoedkaarten!

Mpluskassa QR app

Eenvoudig zakelijk bestellen met onze Bestelportal!

Maak het zakelijk bestellen een fluitje van een cent door de Bestelwebsite te koppelen aan de Guest app van MplusKASSA. Hierdoor kunnen zakelijke relaties snel inloggen en direct hun bestelling plaatsen. De gegevens, spaarpunten en prijsafspraken worden automatisch verwerkt in de bestelwebsite, waardoor het hele proces efficiënter verloopt. Een handige oplossing, vooral voor jouw trouwe zakelijke klanten! Vereenvoudig het bestelproces en versterk de band met jouw vaste klantenkring door de kracht van de Guest app te benutten.

Controle door beheer en autorisatie

Met MplusKASSA Online krijg je meer controle door instellingen te beheren waar je dan ook bent. Bekijk relaties, pas ze aan of maak nieuwe aan. Voeg nieuwe medewerkers toe en autoriseer ze voor de gewenste acties. Je beheert niet alleen instellingen van de apps en producten. Ook van apparaten, printer lay-outs en vertalingen.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Bent u momenteel op zoek naar een winkel managementsysteem en vraagt u zich af welke voordelen LEZA kan bieden? Wij nodigen u graag uit om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Gelieve ons formulier in te vullen, zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.