Skip to main content

Betaal een reële prijs voor een kassasysteem

Onze professionele kassasystemen zijn er vanaf €1.499,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6, 12 of 24 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie. Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het werken in jouw winkel makkelijker!
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Basis Kassasysteem
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile / handheld
Vanaf €2000,-
Software: 34,95 p/m
Horeca Basis
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile / handheld
Vanaf €3499,-
Software: 34,95 p/m
Horeca Uitgebreid
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Nota- en keukenprinter
 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile / handheld
Vanaf €3999,-
Software: 34,95 p/m

MplusKASSA voor jouw catering

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem op de Nederlandse markt. Een Mplus kassa is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in onze kassa. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. De MplusKASSA start altijd met het basispakket en kan eenvoudig worden uitgebreid met functionaliteiten die bij jouw bedrijf passen. Wil je graag met voorraden werken, dan koop je de module voorraad. Wil je met facturen werken, dan koop je de module facturatie. Je kunt alle modules gelijk aanschaffen, maar je kunt deze ook later nog toevoegen en daarmee je kassa uitbreiden.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Orders & Facturen vanuit de kassa

Maak eenvoudig orders aan en laat de klant hiervan een aanbetaling doen. Kopen jouw klanten graag op rekening, boek dan de gehele bon op “later factureren”. Alle bonnen worden per klant verzameld in ons intelligente backoffice systeem waar een verzamelfactuur gemaakt kan worden. Is de factuur klaar, dan kan je deze mailen naar de klant. Als er een koppeling is met bijvoorbeeld Exact Online dan worden de facturen en klantgegevens hier naartoe gestuurd.

Je kasboek bijhouden was nog nooit zo eenvoudig

Het Mplus kassasysteem maakt het standaard simpel om je kasboek bij te houden, wat een solide basis vormt voor effectief financieel beheer. Daarnaast biedt Mplus handige rapportagemogelijkheden, waaronder gedetailleerde overzichten van de prestaties van individuele producten en inzicht in de omzet per uur. Met Mplus kassa beschik je niet alleen over een gebruiksvriendelijke financiële tool, maar ook over krachtige rapportagefuncties om je bedrijfsprestaties te optimaliseren.

Meer inzicht!

Door de duidelijke overzichten van MplusKASSA heb je meer zicht op jouw bedrijf. Handige filters zoals per dag, week, maand of jaar maken het eenvoudig om snel de cijfers kunnen te bekijken. Alle overzichten zijn makkelijk te exporteren naar Excel of te printen naar diverse printers.

De allerhoogste transactiesnelheid

Met de betrouwbaarste pinapparaten van Nederland kan je de hoogste transactiesnelheid aanbieden. Het pinapparaat werkt via het internet en standaard zijn de pinapparaten voorzien van contactloos betalen.
Vraag advies of kom langs in onze showroom
Bent u momenteel op zoek naar een winkel managementsysteem en vraagt u zich af welke voordelen LEZA kan bieden? Wij nodigen u graag uit om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Gelieve ons formulier in te vullen, zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.

Leza Efficiency b.v
Van Dedemstraat 6, 1624 NN Hoorn
Telefoon: 0229-562110
Email: Info@leza.nl

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.