Skip to main content

Een kassasysteem huren
van LEZA

Ben je op zoek naar een kassasysteem voor een evenement of tijdelijke winkel ? Wij laten je met veel plezier de verschillende mogelijkheden zien! In onze showroom staan een aantal kassasystemen opgesteld die je direct kunt bekijken. Heb je liever een bezoek op locatie? Wij komen graag bij jou langs om de opties door te nemen. In beide gevallen ervaar je direct wat een goed kassasysteem voor jou kan betekenen. LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit. Kortom, kom langs in onze showroom (op afspraak) of maak een afspraak bij jou op locatie!


Huur je kassa voor een evenement, tijdelijke winkel of beurs

Een kassasysteem huren van het merk MplusKASSA

Mplus is het meest gebruiksvriendelijke en flexibele POS Software op de Nederlandse markt. Mplus kan in elke branche gebruikt worden. Of je nou een restaurant, winkel, sportclub of hotel hebt. Mplus is de oplossing voor jou! Een kassa met Mplus POS Software is visueel ingericht en er zit geen enkele overbodige knop in onze kassa. Het systeem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt.

kassasysteem zorg afb1

Een kassasysteem huren met goede software

De hedendaagse kassasystemen worden tegenwoordig steeds complexer, hierdoor betaal je vaak meer voor functies die je niet gebruikt. Onze kassasystemen zijn daarentegen heel modulair, hierdoor betaal je precies voor wat je nodig hebt en betaal je nooit te veel. Al onze huur kassasystemen worden uitgevoerd met een Touchscreen scherm.

Uw kassasysteem huren bij LEZA

Wat komt u het beste uit? Een kassasysteem huren of kopen? LEZA biedt beide opties. Zo kunt u eenvoudig een kassasysteem huren voor tijdelijke evenementen. Ons ruime assortiment biedt u alle mogelijkheden met ruime product keuze. Naast onze kassasystemen huren kunt u ook kassarollen, pinautomaten en barcode scanners kopen of huren. Met een steeds snellere en mobielere toekomst in het vooruitzicht, volgt LEZA de veranderingen in deze markt op de voet met passende systeemoplossingen voor Horeca- en Retailondernemers.

Meer informatie voor kassasysteem huren

Wilt u meer weten over het huren van een kassasysteem? Of heeft u behoefte aan advies over een kassasysteem dat u wilt huren? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijke benadering. Wij zijn te bereiken via het volgende nummer 0229- 56 21 10. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan eenvoudig een offerte aan!

Wat kan MplusKASSSA voor jou bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA systeem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.