Skip to main content

Het nummer #1 gesloten betaalsysteem van Cikam

Onze kassasystemen zijn gekoppeld aan de gesloten betaalsystemen van Cikam

Gemiddeld 35% van het aantal betalingen is contant. Hoe gaat u slim en veilig met contant geld om? De oplossing is een gesloten betaalsysteem gekoppeld aan uw kassa. Een klantvriendelijke oplossing en zeer eenvoudig om mee te werken. Contant geld wordt ingevoerd en het systeem geeft automatisch het juiste wisselgeld terug.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of op locatie). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak


Geen open geld en voorkom diefstal!
Geen open geld en voorkom diefstal!

Door de gesloten betaalsystemen van Cikam is er geen “open geld” meer. Dit creëert een veilig gevoel bij uw medewerkers en klanten. Na betaling zit het geld achter slot en grendel. Dit heeft een preventieve werking en er kan ook geen greep meer uit de kassa gedaan worden. Een win-win situatie voor zowel de klant als ondernemer.

Vermijd kasverschillen; geld tellen is verleden tijd

Alle betalingen op het gesloten betaalsysteem worden geregistreerd en zijn in de software in te zien en via rapporten op te vragen. Fouten tijdens het afrekenen en het geld tellen na afloop van de shift zijn verleden tijd. Zo heeft heb je meer tijd voor de klanten.

Voorkom betalingen met vals geld!

De gesloten betaalsystemen werken met echtheidsdetectie en herkennen vals geld. Zo wordt het personeel daar niet mee belast en heeft het een preventieve werking om met vals of verdacht geld te betalen. Ons systeem zal het weigeren. Zo houd je vals geld buiten de deur!

Verbetering van de hygiëne

Ons gesloten betaalsysteem laat de klanten betalen zonder dat de medewerkers met contant geld in contact komen. Zo kan iedereen contactloos contant betalen. Zeker als er met versproducten wordt gewerkt is dit een prettig idee. De klanten zullen het zeker waarderen.

Meer tijd voor de klant

Werken met een gesloten betaalsysteem geeft het personeel een rustig moment als er afgerekend moet worden met de klanten. Geen wisselgeld zoeken en teruggeven, maar juist aandacht voor de klant, de gekochte producten kunnen ingepakt worden met een glimlach. Binnen de retail gaat het juist om aandacht aan de klanten, persoonlijk contact is waar het om draait. Verhoog de service aan de klant door de klant contactloos contant te laten betalen.

Gekoppeld aan MplusKASSA

Het automatisch kassasysteem voor de cafetaria, bakkerij en overige branches. De Cikam Easy Cash compact & Ta is gekoppeld aan MplusKASSA. De snelle koppeling zorgt voor een perfecte integratie waarbij medewerkers niet meer in aanraking komen met contant geld.

Wat kan Cikam voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een Cikam gesloten betaalsysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.