Skip to main content

Het nummer #1 attractiepark kassasysteem

Onze professionele attractiepark kassasystemen zijn er vanaf € 2.400,00 inclusief programmeren, training en installatie.

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een bowlingbaan kassasysteem. Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie (thuis of op het park). Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


Wij maken het reserveren en het plaatsen van bestellingen eenvoudiger
LEZA biedt jou de allerbeste service

Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw attractiepark. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Attractiepark Essentieel
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA basis software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €2400,00
Software
vanaf: €28,50 p.j.
Attractiepark Standaard
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter
 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €4500,00
Software
vanaf:
 €550,00 p.j.
Attractiepark Geavanceerd
 • Kassaterminal
 • Kassalade
 • Bonprinter

 • MplusKASSA horeca software
 • Programmeren, training en installatie
 • Mobile met ingebouwde pin

 • Online backoffice met artikelbeheer en rapportages

 • Voorraadsysteem

 • Gekoppelde pinautomaat

 • Keukenprinter

Vanaf €5600,00
Software
vanaf:
 €550,00 p.j.

MplusKASSA voor jouw attractiepark

MplusKASSA is namelijk het meest complete, gebruiksvriendelijke en flexibele kassasysteem dat beschikbaar is op de Nederlandse markt. De MplusKASSA is namelijk visueel ingericht en bevat geen enkele overbodige knop meer. Het attractiepark kassasysteem is niet afhankelijk van internet en kan dus offline worden gebruikt. Een kassasysteem voor een attractiepark van MplusKASSA staat voor kwaliteit, uitgebreid met veel programmeer- en koppelingsmogelijkheden. Met een overzichtelijke en eenvoudige navigatie door het gebruikersinterface is ons kassasysteem uiterst geschikt voor een attractiepark. Voor een snelle transactie, betrouwbaarheid en een robuust design bestel je een hoogwaardig MplusKASSA attractiepark kassasysteem. 

De beste software op de beste hardware

LEZA maakt gebruikt van de best mogelijke apparatuur voor in de horeca. Het is belangrijk dat de apparatuur snel, stabiel, degelijk, betrouwbaar en duurzaam is. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste materialen voor jouw attractiepark. 

Een attractiepark is meer dan alleen kaartverkoop. MplusKassa is uniek in deze branche, mede door de combinatie van Horeca en Retail. Vanuit één en dezelfde database tafels aanslaan in de restaurants, bestelbonnen versturen naar meerdere printers en bestellingen doen via een smartphone. Met onze tickets kassasystemen verkoop je eenvoudig toegangskaarten, terwijl je vanuit de winkels moeiteloos merchandise-artikelen kunt verkopen. Allemaal vanuit één systeem. 

De állerhoogste transactiesnelheid

Met de betrouwbaarste pinapparaten van Nederland kun je de hoogste transactiesnelheid aanbieden. Het pinapparaat werkt via het internet en standaard zijn de pinapparaten voorzien van contactloos betalen.

Online ticketing

Ticketcounter is marktleider op het gebied van e-ticket oplossingen. Zij openen letterlijk deuren van attractieparken, dierentuinen en andere vormen van dagrecreatie. Een goed georganiseerde bezoekersstroom is maatwerk. Ticketcounter verzorgt e-ticket oplossingen, toegangscontrole en alles wat daar tussen zit. Tevens is ticketcounter realtime gekoppeld aan het kassasysteem.

De bestel kiosk creëert aantrekkingskracht

De perfecte presentatie van jouw menukaart die ook nog eens zo slim is dat gasten grotere bestellingen plaatsen. Dat is de bestel kiosk van MplusKASSA. Een goed ingerichte bestel kiosk heeft een grote aantrekkingskracht. Wanneer je een bestel kiosk inzet, stel je de menukaart namelijk centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod. Dit doe je onder andere door de mooiste afbeeldingen, uitgebreide informatie en upselling methodes.

Mpluskassa QR app

QR Bestel App

Onze klanten hebben het al ervaren. Als je de QR bestel app op de juiste manier inzet, levert dit meer omzet, rust en tevredenheid op. Bovendien bespaar je 15 procent aan kosten!

Het geheim? Zorg voor de perfecte presentatie van de menukaart, stel het personeel centraal in de klantervaring en kies jouw persoonlijke oplossing. Zo integreer je de QR bestel app succesvol in jouw concept.

Kassakoppelingen voor een maximale flexibilteit

MplusKASSA biedt een reeks handige koppelingen, ontwikkeld door zowel externe partijen als ons eigen team. Als je geïnteresseerd bent in het maken van je eigen koppeling of er een op maat wilt laten ontwikkelen, staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op, zodat we je toegang kunnen geven tot onze uitgebreide documentatie-portal. Hierin vind je gedetailleerde informatie over het gebruik van de API & Webhooks techniek die MplusKASSA mogelijk maakt, zodat je het meeste uit je systeem kunt halen.

Slim omgaan met contant geld

Gemiddeld 40% van het aantal betalingen is contant. Hoe ga je slim en veilig met contant geld om? De oplossing is een Cikam Easy Cash systeem, gekoppeld aan de MplusKASSA. De Cikam Easy Cash is klantvriendelijk en werkt zeer eenvoudig; de klant werpt contant geld in het systeem en het systeem geeft automatisch wisselgeld terug.

Werk efficiënter met keukenschermen

Met de MplusKASSA keukenschermen ben je nog efficiënter bezig in de keuken. Directe 1-op-1 communicatie tussen de keuken en het restaurant maakt dit systeem uniek! Alle bestellingen die op een handterminal, kassa, bestelkiok of qr-app worden ingevoerd komen automatisch als digitale bonnen op de keukenschermen.

Efficiënt werken met handhelds

Betekent meer omzet én tevreden gasten. De MplusKASSA handhelds draaien op het Android besturingssysteem, zodat je gebruik kunt maken van de nieuwste en beste apparatuur. De MplusKASSA handhelds hebben een groot aantal functies waardoor je een praktisch volwaardige kassa in jouw broekzak hebt.

Handheld en pinapparaat in één

Optimaliseer betalingsprocessen met de MplusKASSA Handheld, uitgerust met een geïntegreerde pinfunctie voor maximale efficiëntie.

De Sunmi P2 Light biedt een slimme oplossing die zowel handig als snel is. Met deze betrouwbare handheld heb je minder wachtende gasten.

Krijg inzicht door optimaal overzicht

Met MplusKASSA Online stel je op jouw eigen dashboard widgets in met overzichten van de belangrijkste data. Sleep simpelweg met de widgets om het totaaloverzicht aan te passen. Filter en vergelijk op datum. Wil je naast het dashboard overzichten bekijken op de manier die je gewend bent vanuit de kassa? Dat kan met het onderdeel Overzichten. Hier vind je de herkenbare overzichten.
Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een attractiepark kassasysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.

Projecten waar we trots op zijn

We hebben prachtige projecten en samenwerkingen tot stand gebracht met diverse partners. Hieronder vind je een selectie van deze projecten, inclusief beschrijvingen van de oplossingen die we hebben geboden.