Skip to main content

Kassasysteem software kopen bij LEZA

Ben je op zoek naar kassasysteem software? Heb je een winkel geopend en heb je een kassasysteem nodig? Of ben je op zoek naar kassasysteem software ter vervanging van jouw huidige kassa software? Wat de reden ook is, bij LEZA vindt je kassasysteem software! Wij laten je met veel plezier de verschillende mogelijkheden zien. In onze showroom staan een aantal kassasystemen opgesteld. Je ervaart direct wat een goed kassasysteem voor jou kan betekenen. LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit. Kom langs in onze showroom (op afspraak)

LEZA automatiseert de retail al meer dan 35 jaar.
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

Maak een keuze uit verschillende branches

Wil je een touchscreen kassa kopen? Dan ben je bij LEZA aan het juiste adres. LEZA heeft al ruim 30 jaar ervaring met de verhuur en verkoop van touchscreen kassa’s. Zo was LEZA één van de eerste die de elektronische Sharp kassa’s op de markt heeft gebracht. Een touchscreen kassa kopen bij LEZA verzekert je van een hoge bedrijfszekerheid.

Horeca Kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw horeca gelegenheid. Van totaaloplossingen tot de meest eenvoudige kassa’s.
Retail kassasysteem
Automatiseren is ons vak. Hiermee maak jij je winkel efficiënter. Weg met de overbodige administratie!
Fashion kassasysteem
Een kassasysteem voor jouw fashion zaak. Meer Informatie, inzicht en zeer eenvoudig te bedienen.

Een betrouwbaar en professioneel kassasysteem kopen

Kassasysteem software is voordelig geprijsd bij LEZA. Kassasysteem software zorgt ervoor dat uw kassa’s doorwerken bij uitval van internet of server verbinding. Met onze kassasysteem software kun je ook jouw eigen boekhouding integreren. Naast onze uitgebreide Mplus kassasysteem software, bieden wij te allen tijde hoogwaardige, betrouwbare, snelle en robuuste kassasystemen aan. Je bent verzekerd van een hoge bedrijfszekerheid door gebruik van Mplus kassasysteem software.

Een kassasysteem kopen of betalen in termijnen

Bij LEZA kun je kiezen tussen een kassasysteem kopen of betalen in termijnen. Wanneer je kiest voor de optie om een kassasysteem te kopen, kunt u eenvoudig en offerte aanvragen op onze website of langskomen in onze showroom. Mocht de investering te hoog uitvallen dan mag de investering worden betaalt in 6, 12 of 24 termijnen.

Een betrouwbaar en professioneel kassasysteem kopen

LEZA verkoopt alleen intelligente en professionele kassasystemen. Onze kassa’s zijn uitgevoerd met een zeer overzichtelijk gebruikers interface, waardoor je snel door het systeem navigeert. Door het eenvoud van het kassasysteem kost het weinig moeite om de kassa te bedienen. Naast transacties kun je eenvoudig jouw eigen boekhouding integreren in het systeem. Een kassa van LEZA heeft software die uiterst storingsbestendig is, maar ook beveiligd is tegen manipulaties en virussen.
Wat kan MplusKASSSA voor jou bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA systeem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.