Skip to main content

In no-time een eigen bestelwebsite

Zet de volgende stap in de horeca-evolutie met MplusKASSA! In een tijd waar online aanwezigheid essentieel is, introduceert MplusKASSA een ‘horeca bestelwebsite’, en dit zonder hoge commissies, naadloos gekoppeld aan het MplusKASSA kassasysteem.

Beheer je bedrijf moeiteloos vanuit zowel je kassasysteem als de online omgeving. Creëer eenvoudig je eigen bestelwebsite en geef het de unieke uitstraling van jouw zaak. Maak indruk op zowel je online als offline klanten en maak het bestellen eenvoudig voor ze.

Verhoog de service, versnel de betalingen en geef jouw horecazaak een voorsprong op de concurrentie. Kies voor de MplusKASSA horeca bestelwebsite en ontdek de perfecte combinatie van innovatie en gebruiksgemak, speciaal ontworpen voor de veeleisende wereld van de horeca.

Laat je horecazaak schitteren met MplusKASSA!


Van klik naar smaaksensatie: ontdek gemak met online bestellen!

De bestelwebsite in jouw huisstijl

Creëer moeiteloos jouw eigen bestelwebsite in lijn met jouw huisstijl met MplusKASSA. Geef het een persoonlijk tintje dat perfect past bij de uitstraling van jouw zaak. Voeg met gemak nieuwe items toe aan je kassasysteem, voeg afbeeldingen toe en koppel ze eenvoudig aan het juiste menu. Binnen enkele minuten is jouw op maat gemaakte bestelwebsite gereed voor gebruik.

Alle geplaatste bestellingen worden direct geregistreerd in het kassasysteem en zijn meteen zichtbaar op de keukenschermen. Dit zorgt voor een efficiënt en gestroomlijnd bestelproces. Ervaar het gemak van MplusKASSA en til jouw horecazaak naar een hoger niveau.

Beheer jouw bestelwebsite centraal

Van de artikelen tot de omzet, met MplusKASSA heb je alles centraal in de hand. Het grote voordeel? Het voorkomt dubbel werk en bespaart daardoor aanzienlijk veel tijd.

Fotostudio op locatie

We helpen je graag bij de perfecte presentatie. Dit doen wij met onze speciale fotostudio box. Hiermee komen jouw gerechten helemaal tot zijn recht in de kiosk. Zo kan jij jouw aanbod perfect visueel presenteren. Hierdoor benut je nog meer de up-selling mogelijkheden van de kiosk. Bestelt iemand een kop koffie? Laat dan direct die heerlijke appeltaart zien aan de gast! Resultaat? Meer omzet en gastvrijheid!

Maak kennis met MplusKASSA Pay! Dit betalingsplatform integreert direct met het kassasysteem en ook met de online producten van MplusKASSA. Zo kun je snel van start gaan. Met ons nieuwste product verlopen alle betalingen moeiteloos via één platform, waardoor je één aanspreekpunt hebt voor zowel je verkoopproducten als betalingen.

De bestelportal voor zakelijke klanten

Door de bestelwebsite te combineren met de guest app van MplusKASSA kunnen relaties inloggen en direct bestellen. Hun gegevens, punten en prijsafspraken worden op deze manier automatisch verwerkt in de bestelwebsite. Handig, voor jouw vaste (zakelijke) klanten!

Klanten aanmelden en betalen met tegoeden

Gebruik je de MplusKASSA Klantenkaart? Dan kan je deze ook gebruiken op de bestelwebsite! Op die manier wordt er rekening gehouden met hun tegoeden, allergieën en dieetvoorkeuren.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een MplusKASSA horeca bestelwebsite.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.