Skip to main content

Een slimme eetervaring

Verken het gemak van QR-codes in restaurants

In een snel veranderende wereld, waar technologie onze interacties en gewoonten transformeert, staat de culinaire wereld niet stil. Restaurants omarmen een innovatieve benadering die het dineren naar een nieuw niveau tilt en gasten uitnodigt om deel te nemen aan een moderne eetervaring.
Het geheim achter deze verschuiving? QR-codes, de kleine maar krachtige digitale schakels tussen gastronomie en technologie. In plaats van traditionele papieren menukaarten worden gasten uitgenodigd om hun mobiele telefoons te gebruiken om een wereld van culinaire mogelijkheden te ontgrendelen. Met de opkomst van QR-codes is dineren niet langer beperkt tot het selecteren van gerechten, maar is het een reis geworden die interactief, efficiënt en boeiend is. Deze evolutie naar digitale menu’s heeft niet alleen betrekking op gemak, maar ook op de manier waarop gasten hun maaltijden beleven en ervan genieten, en verandert daarmee de dynamiek van de eetcultuur zoals we die kennen.

Efficiënt, interactief, kostenbesparend en doeltreffend

Efficiëntie en Gastbeleving Samengebracht

QR-codes hebben zich zich ontpopt als een brug tussen gastronomie en innovatie. Deze digitale link heeft de restaurantervaring getransformeerd door een reeks voordelen te introduceren die niet alleen de bedrijfsefficiëntie verbeteren, maar ook de interactie met gasten versterken.

Kenmerken & voordelen:

 • Efficiënt en Kostenbesparend
 • Real-time Menu-updates
 • Flexibiliteit in Presentatie
 • Gegevensinzicht en Analyse
 • Klantbetrokkenheid en Marketing
 • Verbeterde Bestelbeheer
 • Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid
 • Aanpassing aan Technologische Trends
De perfecte presentatie

Door het gebruik van de QR bestel app stel je de menukaart centraal. De uitgelezen kans om de presentatie van het menu naar een hoger niveau te tillen. Je kunt nu flexibel werken met het menu. Zo geef je de gast het meest actuele én aantrekkelijke aanbod.

Het blijkt dat 90% van de gasten het fijn vindt om digitaal door een mooie menukaart te scrollen. Dit biedt een grote kans. Laat in jouw menukaart daarom de bereidingswijzen, unieke ingrediënten en andere productinformatie duidelijk naar voren komen.

Wij bieden graag hulp bij jouw perfecte presentatie. Dit doen wij met onze speciale fotostudio box. Hiermee komen jouw gerechten helemaal tot zijn recht in de QR bestel app. Meer omzet en gastvrijheid!


Het team in de hoofdrol

Met de bediening blijft altijd het eerste contact voor de gasten. De gast krijgt meer controle over hoe hij bestelt. Veel gasten van nu willen service on demand. Dit is precies wat de QR bestel app hen biedt. Willen ze eenvoudig en op hun eigen tempo bestellen? Leg dan de QR bestel app kort uit. Met één druk op hun scherm kunnen ze de bediening oproepen.

Geven ze de voorkeur aan het bestellen via de bediening? Dan is het altijd mogelijk om de fysieke menukaart te geven. Het bieden van deze keuze draagt bij aan de gastvrijheid en zorgt voor ondersteuning van het personeel. Wachttijden worden hierdoor voorkomen en er blijft meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Bestellingen opnemen en afrekenen kost nu namelijk niet langer onnodig veel tijd.

Jouw persoonlijke oplossing

Elk bedrijf is anders en daarom bieden wij verschillende opties om jou een persoonlijke totaaloplossing te bieden.

Het geheim van het succesvol inzetten van de QR bestel app is dat je het moet integreren in jouw eigen, unieke concept. Kies op basis van jouw wensen de oplossing die het beste past. Dit is flexibel en je houdt altijd zelf de controle.

 • Digitale menukaart (mogelijkheid: perfecte presentatie met fotostudio box)

 • Digitale menukaart + direct bestellen
 • Digitale menukaart + direct bestellen + direct afrekenen

Zo werkt de QR bestel-app

1. QR-code Scannen

Gasten ervaren bij ons een moeiteloze bestelervaring. Vanaf hun tafel kunnen ze eenvoudig de QR-code scannen met hun smartphones, zonder enige noodzaak om extra apps te downloaden of accounts aan te maken. We begrijpen het belang van gemak voor onze gasten en hebben daarom een naadloze bestelprocedure geïmplementeerd.

2. Menu Bekijken:

Onze digitale menukaart biedt gasten de vrijheid om op hun gemak door ons gevarieerde aanbod te bladeren. Ze kunnen rustig kiezen wat ze willen en de betaling direct via hun smartphone regelen. Zodra de bestelling is geplaatst, wordt deze direct doorgestuurd naar onze bar- of keukenschermen, voor een vlotte en efficiënte verwerking.

3. Bestelling serveren

Je hebt de optie om bestellingen direct aan tafel te serveren of gasten kunnen kiezen voor een afhaalpunt waar bestellingen kunnen worden opgehaald. Wat de gast ook verkiest, onze systeemintegratie zorgt ervoor dat elke order direct wordt verwerkt in de kassa en keukenschermen, voor een naadloze coördinatie van de service.
Onze systemen zijn gekoppeld met diverse backoffice oplossingen zoals;
Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen
Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor het QR Bestel App.

 Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
 GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
 LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.