Skip to main content

Horecava 2024

Maak je klaar voor de Horecava 2024, dé ultieme horecavakbeurs in Nederland! Met meer dan 60.000 bezoekers en ruim 700 exposanten wordt het echt magisch.  Kom langs op onze stand 01.512 tussen 8 en 11 januari voor persoonlijk advies en boeiende demo’s. Plan snel een afspraak en scoor je toegangsticket!

Wil je ook langs komen?
Vraag dan hieronder je gratis ticket aan!

Aanmeldformulier

 

Bestel een Juniper Bird cocktail op onze nieuwe bestelzuilen!

Tijdens de Horecava geniet je van heerlijke cocktails, besteld via onze kiosk en bestelwebsite. Juniper Bird staat live voor je klaar. En leuk weetje: ze gebruiken zelf MplusKASSA en delen graag hun ervaringen!

Met MplusKASSA bestelzuilen behoren lange wachtrijen tot het verleden! Gasten bestellen, krijgen een volgnummer, en kunnen hun bestelling afhalen of plaatsnemen aan een tafel waar de bestelling wordt gebracht. Dit is dé kans om de presentatie van je menu naar een hoger niveau te tillen en je gasten het meest actuele én aantrekkelijke aanbod te bieden.

MplusKASSA beheer en rapportage, nu geheel online!

Altijd en overal toegang tot de online backoffice op je telefoon, tablet, of pc. Bekijk rapportages, pas prijzen aan, voeg artikelen toe – alles binnen handbereik. En we breiden de online backoffice constant uit voor nog meer gemak, eenvoud, en inzicht.

MplusKASSA Bestelwebsite – Laat je klant gemakkelijk bestellen vanaf de bank!

Webshops en online bestelplatforms zijn tegenwoordig onmisbaar in elke bedrijfstak. Bied jouw klanten dezelfde naadloze ervaring, zowel op locatie als online. Maak moeiteloos jouw eigen bestelwebsite met MplusKASSA en pas het aan naar jouw eigen huisstijl. Voeg eenvoudig nieuwe producten toe, zodat klanten ze direct kunnen bestellen. Alle functies van MplusKASSA werken perfect samen, waardoor je de voorraad op één centrale plek kunt beheren. Zo blijft de voorraad van jouw assortiment altijd actueel.

 

En last but not least, check MplusKASSA PAY – bestellen en afrekenen via één terminal!

Onze gloednieuwe handheld met ingebouwde pinterminal maakt het leven van jouw personeel een stuk eenvoudiger. Geen gedoe met twee verschillende apparaten, maar gewoon één handheld voor snelle bestellingen en betalingen.

MplusKASSAPAY werkt met onze nieuwe bestel applicatie. Ontdek onze nieuwe intuïtieve visuele lay-out voor een duidelijk overzicht van de tafels in één oogopslag. Verken alle functies van de handheld, zoals het splitsen van tafels, het aanmelden van gasten, het beheren van (sub)tafels en nog veel meer. Jij bepaalt welke functies je nodig hebt met een handige snelknop, zodat het scherm perfect is afgestemd op jouw werkwijze. En als je gebruikmaakt van de MplusKASSA Klantenkaart, kun je deze ook eenvoudig scannen met de handheld! Op die manier meld je gasten moeiteloos aan en houden we rekening met hun tegoeden, allergieën en dieetvoorkeuren.