Skip to main content

Betaal een reële prijs voor een kassasysteem

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem.
Bij Leza is het mogelijk om de betaling van de investering te spreiden over 6, 12 of 24 termijnen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de MplusKASSA te leasen.

Wil je een offerte met de exacte prijs ontvangen, vraag dan hieronder de prijs op. Wil je liever eerst het kassasysteem zien? Dan komen wij vanzelfsprekend KOSTELOOS bij jou langs op locatie. Een bezoek aan onze volledig ingerichte showroom in Hoorn is natuurlijk ook mogelijk (liefst op afspraak)


LEZA heeft een servicedienst die iedere dag voor je klaar staat
LEZA biedt jou de allerbeste service
Wanneer je een MplusKASSA koopt bij LEZA dan helpen we jou met de hele implementatie van het kassasysteem. Wij programmeren de kassa naar wens en kijken naar de meest efficiënte manier van werken voor jouw winkel. We bespreken vooraf graag alle details door in ons pand in Hoorn of doen dat bij jou op locatie. Onze specialisten installeren het kassasysteem bij jou op locatie en monteren alles netjes af. Daarna zorgen zij ervoor dat iedereen de kassa snapt. Is er toch iets niet duidelijk dan staat onze support afdeling voor je klaar. Wij houden er rekening mee dat jullie net zijn zijn begonnen.

MplusKASSA van LEZA

Tegenwoordig is het gebruik van een kassa steeds complexer en uitgebreider geworden. De kassa biedt vandaag de dag veel meer opties. Nog niet zo lang geleden diende een kassa slechts voor het doen van betalingen, vandaag is de kassa een totaaloplossing en niet meer weg te denken. De meest gevraagde kassa en ook de meest totale oplossing voor o.a. kassasystemen zijn MplusKASSA.  De Mplus kassa’s staan bekend om hun storingsbestendigheid en betrouwbare beveiliging tegen manipulaties en virussen. Met MplusKASSA is de bedrijfszekerheid zeer hoog en is de levensverwachting veel hoger. De MplusKASSA’s zijn geschikt voor in de horeca en in winkels.

Een kassa kopen, huren of leasen?

Heb je een kassa slechts tijdelijk nodig? In het geval van bijvoorbeeld een eenmalig evenement is het kopen van een kassa overbodig en bovendien niet handig. Daarom zijn onze kassa’s niet alleen te koop, maar ook te huur. Weet je niet zeker of je beter een kassa kunt kopen, huren of leasen? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden en de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie.

Software voor uw kassasysteem

Een van de belangrijkste onderdelen van de hedendaagse kassa is de software. De software van uw kassa bepaalt immers hoe uw kassa werkt en geldstromen registreert. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat een kassa moet kunnen en welke software voor u het beste is. Daarom bieden wij alleen kassa’s met een groot vermogen en een hoge werksnelheid. U kunt ook kiezen voor een Touch screen kassa voor meer gemak en sneller navigeren.

Uw kassa bestellen bij LEZA

Uw kassa bestelt u gemakkelijk via onze webshop! LEZA heeft al meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van resultaatgerichte kassaoplossingen. Wij zijn continue op de hoogte van nieuwe trends op het gebied van kassasystemen en houden de veranderende omgeving goed in de gaten. Met een kassa van LEZA werkt u efficiënt, snel en veilig.

Vraag advies of kom langs in onze showroom
Bent u momenteel op zoek naar een winkel managementsysteem en vraagt u zich af welke voordelen LEZA kan bieden? Wij nodigen u graag uit om de diverse mogelijkheden met u te bespreken. Gelieve ons formulier in te vullen, zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.

Leza Efficiency b.v
Van Dedemstraat 6, 1624 NN Hoorn
Telefoon: 0229-562110
Email: Info@leza.nl