Skip to main content

Strandpaviljoen San Blas

San Blas is een all-year-round strandpaviljoen waar je zowel in de zomer als winter een heerlijk outdoor gevoel kunt ervaren. In de zomer schuiven ze de grote glazen schuifpuien open. In de winter kun je hier binnen opwarmen na een lange strandwandeling.

San Blas biedt ruimte aan evenementen tot 1000 gasten, maar ze kunnen het paviljoen ook opdelen in verschillende ruimtes waardoor het ook geschikt is voor kleinere partijen, borrels en feesten. Ook hebben ze een aparte vergaderruimte met een ongeëvenaard uitzicht op zee.

De uitdaging

Bij Strandpaviljoen San Blas was de grote wens om op de handy naast het opnemen van bestellingen er ook direct kon worden afgerekend kon worden met Pin. Bestellingen moesten dan via de vier keuken schermen worden klaargemaakt door de keuken brigade.

MplusKassa oplossing

Het horeca kassasysteem is gebaseerd op de Qlijn Q1000 Kassa Pro, Q1400 Mplus Tafelregistratie , Mplus Q1000K  keukenschermen. Bovendien maken ze gebruik van 8x de  CCV  Pax77 om bestellingen te kunnen opnemen en direct te kunnen pinnen op het handy. Dankzij de handige en flexibele opzet van het kassasysteem kunnen bestellingen snel en moeiteloos worden geplaatst en afgerekend.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.