Skip to main content

Update online handheld: sneller & betrouwbaarder

Wij hebben goed nieuws voor alle bedrijven die gebruikmaken van onze online handheld. De afgelopen periode hebben wij gemerkt dat dit product soms als traag werd ervaren. Hoewel het probleem niet direct te identificeren was, zijn wij hier meteen mee aan de slag gegaan. Wij hebben verschillende oplossingen onderzocht, zoals het aanpassen van hardware en betalingen, maar deze brachten nog niet het gewenste resultaat. Uiteindelijk hebben wij onze twee soorten handhelds naast elkaar gelegd en zijn tot aanpassingen gekomen die de online handheld nu veel sneller en efficiënter maken!

De belangrijkste update is sinds 23 mei 2024 beschikbaar, dit is de eerste van de drie geplande verbeterslagen. Je ontvangt een melding op de handheld wanneer een update beschikbaar is.

Belangrijkste aanpassingen:

  1. Handheld opnieuw laden: Het probleem waarbij de pagina ververst werd door naar boven te slepen, wat resulteerde in verwijderde bestellingen, is opgelost. Wil je de app toch refreshen? Ga dan naar het menu en klik op ‘Opnieuw laden’.
  2. Sneller bestellen: Het bestelproces is versneld door het onderdeel ‘Overzicht’ te verplaatsen. Je kiest nu de producten en gaat direct door naar bestellen. De overzichtspagina is nu zichtbaar in het rechter tabblad; klik op het tabblad of swipe naar links en rechts.
  3. Offline bestellingen plaatsen: Ook zonder internetverbinding kun je nu doorgaan met bestellingen plaatsen. Wanneer de verbinding hersteld is, kun je de bestelling handmatig aanbieden. Klik op een geel gemarkeerd tafelnummer en klik op ‘Opnieuw proberen’. In de toekomst wordt dit nog geautomatiseerd.
  4. Afreken pagina verbeterd: Het probleem waarbij het bedrag verdween bij het schakelen tussen contante of pinbetaling is nu ook verholpen.

Wij hebben hard gewerkt aan deze oplossingen en blijven ons inzetten zodat jij en jouw team optimaal kunnen werken met de online handheld. Bedankt voor jullie vertrouwen en geduld.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!