Gratis
Instelkosten:
€0,00 aan Horeko
Maandelijks:
€0,00 per maand aan Horeko
Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je op de volgende manier contact op:
Horeko
Eenvoudig, digitaal en efficiënt. De totaaloplossing van Horeko voor keuken en personeel is dé tool om het beste te halen uit jouw zaak. Dankzij de integratie met MplusKASSA koppel je het berekende en geplande aan wat er daadwerkelijk is verkocht. Zo heb je altijd een actueel beeld en haal je het beste uit je zaak.
Horeko Kitchen Manager
Het complete systeem voor keukenmanagement. De kracht van de Kitchen Manager zit in de combinatie van invoeren op kantoor en het scherm in de keuken, de Horeko Operator. Combineer dit met de verkoopcijfers uit de kassa en je hebt via analyses zoals menu engineering de tools in handen om direct je rendement bij te sturen.
- Digitaal receptuurbeheer
- Kostprijsberekening
- Menu engineering
Horeko Employee Manager
Flexibel en veelzijdig personeelsmanagement met Horeko Employee Manager. Roosters maak je eenvoudig online. De uren registreren werknemers zelf met vingerafdruk, RFID tag of pincode – jij hebt gelijk het overzicht en houdt de controle. En met de gratis app voor medewerkers is iedereen altijd op de hoogte van roosters en nieuwtjes. Combineer je de gegevens uit Horeko met de omzet uit de kassa, dan krijg je een goed beeld van productiviteit.
- Online roosteren
- Urenregistratie
- Gratis mobiele app
Get organised.
Go! Horeko
MplusKASSA Q1000 - Kassa pro | |
MplusKASSA Q1005 - Art.beheer pro | |
MplusKASSA Q1400 - Horeca tafelregistratie |
MplusKASSA | Horeko | |
Orders | Verkoopgegevens | |
Voorraadbeheer | Theoretisch verbruik | |
Bonnen | Bonnen | |
Facturen | Facturen |
-
ApicbasePrijs op aanvraagDankzij de koppeling van MplusKASSA met Apicbase krijg je een helder inzicht in voorraad, foodkosten, productie, menu’s en bestellingen.
-
MplusBIMaandelijks vanaf €30,00Heb je behoefte aan vrijheid en flexibiliteit bij het rapporteren en analyseren?
-
TAPPGratisTAPP creëert inzichten waardoor merken beter presteren, zodat jij als horecaondernemer een op data gebaseerde