Skip to main content

Prijs op aanvraag

Startkosten
€ 999,00 aan Webwijs

Maandelijks
€ 299,00 per maand bij Webwijs


Deze koppeling is gebouwd door Webwijs

Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je  op de volgende manier contact op:

Magento 2 synchronizer

De Webwijs synchronizer is een softwareproduct dat communiceert tussen jouw Magento webshop en MplusKASSA. De koppeling zorgt ervoor dat producten, prijzen, afbeeldingen en voorraden vanuit de kassa worden bijgewerkt in jouw Magento webshop. Daarnaast worden de orders inclusief de relatie vanuit de webshop teruggeschoten naar de kassa.

Heb jij een fysieke winkel en webshop? Dan is een goede koppeling extra belangrijk! Wanneer jij in de winkel een laatste exemplaar van een item verkoopt, moet dit direct worden bijgewerkt, zodat je deze online niet nog een keer kan verkopen. De kassakoppeling zorgt daarvoor!

Welke gegevens worden er gekoppeld?
Orders
MplusKASSAMagento 2 synchronizer
RelatiesRelaties
Producten
MplusKASSAMagento 2 synchronizer
ProductinformatieProductinformatie
AfbeeldingenAfbeeldingen
PrijzenPrijzen
VoorraadVoorraad
De volgende koppelingen uit de categorie “Webshop” zijn wellicht ook interessant;
 • WooCommerce
  Prijs op aanvraag
  Onze WooCommerce-koppeling integreert jouw MplusKASSA naadloos. We beperken ons niet tot de basisvelden zoals voorraad en prijs, maar bieden ook de mogelijkheid om diverse andere velden te koppelen, waaronder:
 • CM Specialist
  Prijs op aanvraag
  Webshops met een unieke vormgeving, welke goed scoren in de zoekmachines en waar bezoekers écht gemakkelijk kunnen bestellen
 • Magento
  Prijs op aanvraag
  9YARDS is een webbureau met ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops en e-commerce gerelateerde koppelingen. Sinds 2011 koppelen wij Magento webshops aan het kassasysteem van MplusKASSA.
 • Shopify
  Prijs op aanvraag
  Deze oplossing / koppeling is gebouwd om jouw voorraad, klantenbestand en artikelbeheer te synchroniseren met Shopify en MplusKASSA.
 • PrestaShop
  Prijs op aanvraag
  Correct Hosting verzorgt de koppeling tussen MplusKASSA en Prestashop webshops
 • Magento
  Prijs op aanvraag
 • BO Creator DXP Webshop
  Prijs op aanvraag
  BO Creator DXP is het op maat gemaakte all-in-one platform van BO. Be Original. Op dit platform kun je moeiteloos een 'state of the art' website,