Skip to main content

Prijs op aanvraag

Informeer bij Mozo voor de actuele prijzen


Deze koppeling is gebouwd door Mozo

Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je  op de volgende manier contact op:

Mozo betalingen

Gasten bestellen wanneer ze willen en hoe vaak ze willen door het scannen van de QR code

De gast scant via de smartphone de QR-code en komt op deze manier direct in je digitale horecaomgeving terecht. De bestelling komt automatisch terecht in het MplusKASSA-systeem. Vervolgens kan je op elk gewenst moment afrekenen of digitaal interactie aangaan met de horecazaak.

Functionaliteit:

Bestelsysteem: Mozo maakt naadloze kassakoppelingen met je huidige systeem en biedt daarbij een eigen bestelsysteem aan. Bestel wanneer je wilt en zo vaak als je wilt door het scannen van de QR-code. Ook te gebruiken voor bezorging en afhaal!
Data-analyse: Hoeveel mensen bekijken jouw socials? Welke tafel zet het meeste om en wat is eigenlijk het populairste drankje tijdens de VrijMiBo? Bekijk de statistieken die jou interesseren en krijg meer inzicht in je zaak EN in je gasten!
Betalen: Nooit meer wachten op de rekening! Je kunt wanneer het uitkomt een openstaande rekening betalen of dit direct doen per bestelling die je online plaatst.
Interactie: Communiceer op een leuke en efficiënte manier met jouw gasten. Promoot evenementen en verkoop direct tickets in de Mozo-omgeving. Ook kun je gasten op de hoogte stellen van wat speelt door middel van een nieuwsfeed, en vind je gemakkelijk nieuwe collega’s door vacatures uit te lichten.
Gamification: Til de ervaring van jouw gasten tot een hoger niveau door middel van digitale spellen en winacties.
Ontwerp op maat: Richt de digitale omgeving precies in zoals jij wilt! Geef Mozo de uitstraling die precies past bij de sfeer waar jouw zaak bekend om staat.

Vereisten voor deze APP
MplusKASSA Q1000 - Kassa pro
MplusKASSA Q1005 - Art.beheer pro
MplusKASSA Q1400 - Horeca tafelregistratie
Welke gegevens worden er gekoppeld?
De volgende koppelingen uit de categorie “Bestellen” zijn wellicht ook interessant;
 • Leqqr
  Prijs op aanvraag
  Laat jouw gasten zelf bestellen en betalen via een bestel kiosk. De Leqqr bestelkiosk is eigenlijk een extra kassa medewerker.
 • Tabletmenukaart
  Maandelijks vanaf €15,00
  De menukaart is de vitrine van jouw restaurant. Introductie van de 2e generatie Tabletmenukaart.nl©, uitgerust met de laatste technieken
 • Butlaroo
  Prijs op aanvraag
  Butlaroo is een digitaal bestel- en betaalplatform dat volledig geïntegreerd is met jouw MplusKASSA
 • Orderli
  Maandelijks vanaf €126,00
  Via Orderli kunnen gasten zelf bestellen & betalen met hun telefoon door een QR code op de tafel te scannen.
 • OrderGo
  Prijs op aanvraag
  Bestellingen worden optimaal gepland. Komt er een bestelling binnen via de web-app, dan wordt er rekening gehouden met de gewenste afhaaltijd.
 • Thuisbezorgd
  Maandelijks €20,00
  Met de koppeling zorg je ervoor dat bestellingen die op de website van Thuisbezorgd geplaatst worden naar de kassa doorgestuurd worden
 • Jamezz
  Maandelijks vanaf €100,00
  Jamezz is dé bestelapplicatie die jouw gasten in de gelegenheid stelt om bestellingen te plaatsen via hun smartphone, tablet, bestelzuil of webshop.
 • Bramr
  Prijs op aanvraag
  Gasten krijgen de optie om met hun eigen smartphone te bestellen en betalen zonder dat ze daar een app voor hoeven te downloaden