Skip to main content

Gratis kopppeling

Informeer bij Pay. voor de actuele prijzen


Deze koppeling is gebouwd door Pay.

Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je  op de volgende manier contact op:

Pay.

Pay. pinkoppeling en QR betalingen

Met Pay.’s naadloze koppeling aan MplusKASSA, specifiek ontworpen voor het Yomani ML pinapparaat, kun je eenvoudig pinbetalingen ontvangen en klanten terugbetalen via retourpinnen. Bovendien kun je een QR-code tonen op het klantendisplay, die moeiteloos gescand kan worden met een mobiel apparaat om de betaling te voltooien. Hiermee bied je jouw klanten een scala aan betaalopties, zelfs als ze hun pinpas zijn vergeten. Geen zorgen, betalen met iDEAL is altijd een optie. Door zowel online als offline betalingen aan te bieden, mis je nooit meer een betaling!

Vereisten voor deze APP
Webhooks module geactiveerd
Pay. account
Yomani ML pinterminal via Pay.
Welke gegevens worden er gekoppeld?
De volgende koppelingen uit de categorie “Betaalwijzes” zijn wellicht ook interessant;
 • Multisafepay
  Prijs op aanvraag
  Sinds het begin van de ecommerce revolutie in 1999 streeft MultiSafepay er altijd naar om op de frontlinie van innovatie te staan met het aanbieden van een uitgebreide mix van betaalmethoden
 • 123 TCS
  Prijs op aanvraag
  TCS heeft slechts één focus en dat is de volledige automatisering van alle processen en de real-time transactieverwerking van giftcards, (e)-vouchers- en loyalty kaarten
 • Cikam
  Prijs op aanvraag
  De Cikam Easy Cash Compact en de Cikam Easy Cash TA systemen kunnen gekoppeld worden met de kassasoftware van MplusKASSA
 • Mozo betalingen
  Prijs op aanvraag
  De gast scant via de smartphone de QR-code en komt op deze manier direct in de digitale horeca omgeving terecht
 • OK Betalen
  Maandelijks vanaf €20,00
  Met de OK-app kun je klantenkaarten bewaren, spaaracties en korting couponnen toevoegen, en eenvoudig afrekenen.
 • Xafax
  Prijs op aanvraag
  Betalen zonder contant geld, direct zicht op wáár en door wie, welke kosten gemaakt worden, onmiddellijke verrekening en gegevensverwerking.
 • H@nd
  Maandelijks vanaf €20,00
  In samenwerking met H@ND is het mogelijk om in MplusKASSA automatisch de tegoedkaarten van verschillende telecomproviders te activeren.
 • CCV pinkoppeling
  Eenmalig €250,00
  Een hoge transactiesnelheid krijg je met de pinkoppeling van MplusKASSA. Met een directe aansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.
 • Valina - Worldline
  Prijzen op aanvraag
  Een hoge transactiesnelheid krijg je met de pinkoppeling van MplusKASSA. Met een directe aansluiting worden invoerfouten voorkomen en tijd bespaart.