Skip to main content

MplusBI geeft meer inzicht!

Per 1 augustus heeft Leza een analysetool ontwikkeld voor de Mplus kassa software. Eenvoudig in gebruik en uitbreidbaar tot oneindig aantal werkplekken en filialen. Met MplusBI kun je inzien en monitoren hoe jouw zaak gepresteerd heeft. Dit wordt vormgegeven in flexibele rapportages, dashboards of uitgebreide datavisualisaties. Wat maakt MplusBI zo bijzonder?

Combineer verschillende bronnen.

Vanuit je huidige MplusKASSA kan je bepaalde standaardrapportages draaien. Deze rapportages zijn wat beperkt en bovendien voorgedefinieerd: het is lastig om zelf rapportages te bouwen en aan te passen. Bovendien kunt je niet gegevens uit verschillende bronnen combineren, terwijl het opbouwen van alomvattende, effectieve rapportages wel zinvol is. Denk hierbij aan het combineren van bijvoorbeeld je financiële gegevens & voorraad.

Een van de veelgebruikte rapportage software is Excel. Vaak wordt Excel gebruikt om gegevens te verzamelen en van daaruit te rapporteren, maar deze handmatige acties kosten tijd en zijn foutgevoelig. Daarnaast heeft iedereen een andere versie en zijn eigen waarheid. Om discussie te voorkomen is eenduidigheid erg belangrijk. De software van MplusBI verzekert die eenduidigheid: combineer verschillende bronnen en bouw betrouwbare en effectieve rapporten en dashboards.

De Online rapportage en data-analyse tool voor Mplus.

MplusBI biedt verschillende oplossingen voor rapportage, afhankelijk van jouw informatiebehoefte. Met de beschikbare templates is het eenvoudig om een rapportage van je systeem te maken. Via knippen en plakken kun je snel en eenvoudig de meetwaarden aanpassen van je rapportage en zo in een mum van tijd meerder analyses maken van je omzet of logistieke processen. Deel de rapportages met mensen binnen jouw organisatie en bekijk deze altijd en overal via jouw laptop, tablet of smartphone.

  • Gebruiksvriendelijk en makkelijk
  • Eén versie van de waarheid
  • Op laptop, tablet of smartphone
  • De informatie is overal beschikbaar