Skip to main content

Maandelijks vanaf €100,00

Informeer bij Jamezz voor de actuele prijzen

Jamez: Aansluitkosten 
€ 425,00
Jamez: Abonnement
Vanaf € 100,00 per maand


Deze koppeling is gebouwd door Jamezz B.V.

Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je  op de volgende manier contact op:

Jamezz

Hogere gasttevredenheid – lagere werkdruk – geen wachtende gasten – hogere omzet

Dat wil iedere horecaondernemer wel! Jamezz maakt dit voor jou mogelijk.

Jamezz is dé bestelapplicatie die jouw gasten in de gelegenheid stelt om bestellingen te plaatsen via hun smartphone, tablet, bestelzuil of webshop. Of het nu gaat om het restaurant, het terras of de roomservice, Jamezz kan op allerlei manieren jouw personeel ondersteunen.

De gasten kunnen via de meertalige online menukaart direct bestellen én eventueel ook online betalen. De bestellingen worden direct naar uw MplusKASSA doorgestuurd, zodat het personeel meteen op de hoogte is. De gast hoeft hierdoor niet meer te wachten op het opnemen van de bestelling of het afrekenen én het bedienend personeel wordt enorm ontlast, waardoor zij meer tijd hebben voor de gast.

Jamezz maakt ook voor de ondernemer een wezenlijk verschil. Zo blijkt dat bij vrijwel iedere vestiging waar Jamezz ingezet wordt, de bestelvolumes stijgen en de snelheid per bestelling toeneemt. Daarbij is het zo dat via Jamezz ook automatische upselling kan worden ingesteld in de vorm van suggesties bij iedere bestelling, wat de extra verkoop enorm kan verhogen. Dit leidt tot een hoger rendement waarmee Jamezz zichzelf gemakkelijk terugverdiend.

Jamezz en MplusKASSA sluiten naadloos op elkaar aan. Door deze unieke koppeling kun je via jouw MplusKASSA wijzigingen doorvoeren die direct door Jamezz worden overgenomen!

Vereisten voor deze APP
MplusKASSA
MplusKASSA Q1005 Artikelenbeheer Pro
MplusKASSA Q1400 Horeca Tafelregistratie
MplusKASSA Q1470 Afhalen & Bezorgen
Alleen nodig bij afhalen en bezorgen
MplusKASSA Q1420 API (vrije werkplek vereist)
Welke gegevens worden er gekoppeld?
De volgende koppelingen uit de categorie “Bestel kiosk” zijn wellicht ook interessant;
  • Leqqr
    Prijs op aanvraag
    Laat jouw gasten zelf bestellen en betalen via een bestel kiosk. De Leqqr bestelkiosk is eigenlijk een extra kassa medewerker.