Skip to main content
Aanbevolen

Gratis


Deze koppeling is gebouwd door Shiftbase

Vragen & ondersteuning:
Voor vragen en/of ondersteuning neem je  op de volgende manier contact op:

Shiftbase

Shiftbase biedt gebruiksvriendelijke personeelsplanning en urenregistratie software. De dienst is volledige online en wordt gebruikt in verschillende branches zoals de horeca en retail. In combinatie met MplusKASSA worde de omzetgegevens periodiek opgehaald en de kloktijden uitgelezen. Hierdoor bespaar je een hoop tijd en wordt de kans op fouten verkleint.

Personeelsplanning: Maak snel en eenvoudig flexibele werkroosters. Houd tijdens het roosteren grip op de personeelskosten. Je hebt altijd een duidelijk overzicht van de aan- en afwezigheid van medewerkers en je kunt het werkrooster online delen met jouw werknemers.

Urenregistratie: Gewerkte uren kun je online bijhouden met een urenregistratieformulier. Dit kan ook met een online prikklok, door middel van vingerscan of sleutelhanger. Je kunt zelfs de werknemers toegang geven tot het overzicht, zodat zij eenvoudig hun uren kunnen controleren.

Personeelsadministratie: Beheer afwezigheid, vakantie-uren, plus- en minuren en contracten online. Laat medewerkers zelf afwezigheid aanvragen en hun eigen persoonsgegevens beheren. Op deze manier is jouw personeelsadministratie altijd overzichtelijk en up-to-date. Rapportages: Alle data overzichtelijk gerangschikt. Personeelskosten per gewerkt uur, vestiging of afdeling kun je eenvoudig inzien. Zo kan je de gegevens voor de verloning van medewerkers direct en eenvoudig exporteren.

Vereisten voor deze APP
Vereisten
Q1000 MplusKASSA Pro
Q1105 Urenregistratie
De volgende koppelingen uit de categorie “Personeelsplanner” zijn wellicht ook interessant;
 • L1NDA
  Maandelijks vanaf €10,00
  L1NDA Planner is de alles-in-1, aanpasbare oplossing die zorgt voor probleemloos plannen, vinden, managen en uitbetalen van hospitality personeel.
 • Eitje
  Gratis
  Met eitje heb jij de meest gemakkelijke oplossing voor jouw team. Alles voor je roosters, urenregistratie, communicatie en het inwerken van teamleden bij elkaar.
 • Nostradamus
  Vanaf € 20,00 per maand
  Nostradamus biedt de oplossing voor prognoses, personeelsplanning en urenregistratie, waarbij de formule van Nostradamus gebaseerd is op jouw behoeften en budget.
 • Horeko
  Gratis
  Eenvoudig, digitaal en efficiënt. De totaaloplossing van Horeko voor keuken en personeel is dé tool om het beste te halen uit jouw zaak.