Skip to main content

Triade Vitree

Triade Vitree biedt zorg en ondersteuning op maat, of het nu gaat om (beschermd) wonen, pleegzorg, dagbesteding, begeleiding of behandeling.

 

Vestigingen :

Eksternest
Tante Truus
Kleurkracht is
Dorpsboerderij
Puur op Smaak
Bedrijfsrestaurant hoofdkantoor

MplusKassa oplossing

Het voldoen aan specifieke wensen en eisen van een organisatie is van groot belang om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. In het geval van de Viva Zorggroep uit Beverwijk heeft de implementatie van een geavanceerd systeem aan verschillende behoeften voldaan:

MplusKASSA voor alle vestigingen
De keuze voor de kassa oplossing van MplusKASSA, gekoppeld aan de Yomani pinapparaten. Dit resulteert in een efficiënt en veilig betaalsysteem voor alle vestigingen van Triade Vitree. Vanaf de centrale cloud-server worden alle locaties aangestuurd.

[Retail] Uitgebreid Artikelbeheer en Barcode Scanning
Voor de winkels is het uitgebreide artikelbeheer in combinatie met barcode scanning van essentieel belang. Het systeem helpt bij het snel en foutloos registreren van producten.

[Horeca] Tafel- en Klantenbeheer voor Restaurants
Voor de restaurants Triade Vitree is het tafel- en klantenbeheer van grote waarde. Dit stelt het personeel in staat om tafels efficiënt te beheren en een betere service aan klanten te bieden.

Koppeling aan Unit 4 Boekhoudsoftware
De integratie met Unit 4 boekhoudsoftware zorgt voor een naadloze overdracht van financiële gegevens tussen de kassa-oplossing en het boekhoudsysteem. Dit minimaliseert handmatige fouten en bespaart tijd bij het bijhouden van financiële gegevens, waardoor een consistente en betrouwbare boekhouding wordt gegarandeerd.

Centraal Beheer via Filiaalbeheer Software
Dankzij de filiaalbeheer software van MplusKASSA kan het beheer van alle vestigingen centraal worden geregeld. Dit biedt een overzicht van de activiteiten op verschillende locaties, waardoor het management efficiënt kan plannen, coördineren en bijsturen.

Wat kan MplusKASSA voor jouw bedrijf betekenen

Onze specialisten vertellen je graag wat de kosten zijn voor een kassasysteem.

Wist je dat je het bij Leza mogelijk is om de betaling van de investering te spreiden over 6 of 12 termijnen. 

Wij nemen gegarandeerd binnen één werkdag contact op.
GRATIS een demo bij jou op locatie of bij ons in de de showroom.
 Als je ons belt op 0229562110 komen we direct met elkaar in contact.
LEZA staat voor snelheid, goede service en kwaliteit.