Leza anti virus bescherming

Panda Software

Panda Security werkt met slimme technologie, gebaseerd op Big Data en AI, die malware aanvallen kan detecteren voordat ze worden uitgevoerd. Met Panda Security kan een gebruiker zorgeloos surfen, online winkelen en gamen. Panda Security biedt diverse security oplossingen: van Antivirus Pro tot Global Protection.

Panda Global Protection

Panda Global Protection biedt een totaalpakket om PC’s, Mac’s en mobiele apparaten veilig en schoon te houden. Naast de welbekende antivirus biedt Global Protection een firewall, anti-spamfilter, online identiteitsbescherming en ouderlijk toezicht. Ondanks het uitgebreide pakket aan oplossingen voor een optimale bescherming, vertraagt Global Protection het apparaat niet.

Panda Antivirus Pro

Panda Antivirus Pro is essentiële antivirusbescherming voor consumenten. Een bidirectionele firewall beschermt het Wi-Fi-netwerk van de gebruiker tegen indringers en ongewenste verbindingen. Hierdoor kunnen ze zorgeloos chatten, internetbankieren, online winkelen en surfen. De gebruiker wordt ook beschermd tegen online fraude, identiteitsdiefstal en phishing-aanvallen.

Panda Internet Security

Panda Internet Security biedt maximale bescherming voor alle apparaten (PC, Mac, smartphones en tablets). Internet Security maakt gebruik van de beste antivirus met real time bescherming tegen alle soorten bedreigingen en online fraude, een firewall en Wi-Fi bescherming.

Interesse?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
U kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken op telefoonnummer 0229-562110.
Vragen kunt u ook stellen via onderstaand contactformulier.